HÁBORÚS USZÍTÓK?

Otthonról jelentik…

“Vasárnap délután 5 órára a zsidók tüntetést jelentettek be az USA-követség
elé: követelik, hogy az USA támadja meg Iránt!!!

A zsidók tehát megint háborút akarnak! Éppúgy, mint a II. világháború után, amikor Amerikában 600 rabbi – Morgenthauval az élen – Anglia ATOMBOMBÁZÁSÁT követelte, mert az nem támogatta egy az egyben az Izrael-terveket.

Ott a helyünk!!! Amikor a második világháború alatt a magyar nép a hazáját védte, és ezért “háborús uszító” volt, azok szerint, akik “a világbékéért” ordítoztak! Ugyan! Most vajon ki a háborús uszító, – mert, a magyar nép viszont békeszerető nép, mindig is az volt! Itt senki ne merjen háborúra, tömegpusztításra uszítani. Aki ezt teszi, az nem része a magyar nemzetnek, az menjen el ebből az országból!” /hazai olvasó/

“Judea Declares War on Germany!” – Daily Express headline, March 24, 1933.
“Judea Declares War on Germany! Jews of all the World Unite! Boycott of German Goods! Mass Demonstrations!” – These were all headlines in the Daily Express on March 24, 1933.
“The Israeli people around the world declare economic and financial war against Germany. Fourteen million Jews stand together as one man, to declare war against Germany. The Jewish wholesaler will forsake his firm, the banker his stock exchange, the merchant his commerce and the pauper his pitiful shed in order to join together in a holy war against Hitler’s people.” – Daily Express, March 24, 1933.

Reklámok
Explore posts in the same categories: Történelem

%d blogger ezt kedveli: