History Television: “Hitler’s henchmen”

Éppen most néztem a History Television műsorában a “Hitler’s henchmen” /Hitler bérencei/ c. dokufilmből egy részletet a kelet-európai zsidók tömeges deportálásáról, az Izraelben lebonyolított Eichmann-tárgyalásról stb. Magyarországról is volt szó vagy 5 percig: mutatták az utcán, katonatisztekkel sétálgató Nagybányai Horthy Miklóst. A bemondó elmagyarázta:

“1944 nyarán már több mint 450 ezer zsidót elhurcoltak a koncentrációs-táborokba, és a vonatok száguldottak éjjel nappal. Ám a szövetségesek bombázásai miatt a vasutak megsérültek, de a deportálások nem álltak le, hanem a zsidókat tovább gyalog hajtották a határ felé. Aztán jött a nyilaskeresztes hatalomátvétel, amikor zsidókat szedtek össze Budapesten, sokakat százával lőttek a Dunába… Zsidóknak felállított menedékházak,… Wallenberg, aki a nácik orra előtt mentette menlevelekkel a zsidókat. stb…!”

Néhány percig láthattuk a nürnbergi tárgyalótermet, ahol a győztesek halálraítélik a náci háborús bűnösöket. Egyetlen szó nem volt arról, hogy Horthy Miklós felelős lett volna több mint 450 ezer zsidó elhurcolásáért. Hogyan lehetséges az, hogy Horthynak mindezért még a hajaszála sem görbült, rá soha nem mondta Simon Wiesenthal azt, hogy “Horthy, a náci háborús bűbös,” sőt a kommunizmus “nagy és látványos bukása” után díszpompával újratemették a hamvait Magyarországon!
Ha én most — Uram bocsásd meg tudatlanságomat — kérdezősködni merészelnék a témában, mert kételkedem a History Television hézagokkal és féligazságokkal, ferdítésekkel telt dokufilmjének a tartalmában, akkor antiszemita-revizionista vagyok? Higyjek el mindent csak azért, mert a volt náci-ügynök ex-bolsevista nácivadász Simon Wiesenthal és még néhány “túlélő” porondot kaphatott a filmezőgép előtt és elmondhatták azt, ami alátámasztja a saját kőbevésett és megcáfolhatatlan “történelmüket”? – Tehát magyar szemmel: “aki nem azt mondja, ami a cionista-vakolók érdekei szerint hangzik, az vagy antiszemita vagy nem ismeri a történelmet.”

Megint megbuktunk történelemből! De számtanból is!
Még jól emlékszem, amikor Jehuda Bauer egyetemi tanár bejelentette, “hogy Auschwitzban nem négymillió zsidó pusztult el, hanem csak 1.5. De ez nem az áldozatok számának lecsökkentése, hanem csak kiigazítása.” [“Not reduced, but corrected!” /forrás: The Canadian Jewish News] – Jehuda Bauer is revizionista?
Talán még emlékszünk, hogy a II. János Pál 1982. október 20-án katolikus főpaptársaival Auschwitzban 4 millió zsidó áldozat, hatalmas kőtáblákra, 19 nyelven bevésett nevei előtt imádkozott. Aztán 1989. novemberében a sajtó bejelentette, hogy a “4 milliós” szám megváltozott. 1990. júliusában az Auschwitz Múzeum igazgatósága úgy döntött, hogy “az emléktáblákról a neveket le kell kaparni, mert új megállapítások szerint a 4 millós szám túlzott és nem felel meg a valóságnak, és csak másfélmillió áldozatról lehet szó”. — De akkor honnan vették a többi 2.5 millió nevet, amit korábban a táblákra véstek? A lekaparások nem sértik a halottak emlékét?

Jehuda Bauer jeruzsálemi professzor 1989 őszén így nyilatkozott:

“…a lengyel kommunisták által kitalált és propaganda célokra felhasznált korábbi 4 milliós számot most nem lecsökkentették, hanem csak kijavították. A holocaust összáldozata 5.8 millió, ami a helyesbítéssel nem változik.” .. na, és KIK voltak azok a csúf lengyel kommunisták?
J. Bauer állítja, hogy “a 4 milliós áldozatszámot nagyon sokáig lengyel kommunisták és nacionalisták terjesztették politikai propagandacélokra.” — Nincs tudomásunk arról, hogy emiatt a Zsidó Világtanács, a B’nai B’rith vagy akár a Simon Wiesenthal Központ egyetlen szóval is tiltakozott volna! [1990-ig eltűrték ezt a politikai propagandát, de mert az utóbbi évtizedben már egyre több hiteles cáfolat került elő, hirtelen időszerű lett a helyesbítés?]

A teljes cikket olvasd itt:

http://www.hazankert.com/mar118.html

Jewish ADL calls for suppression of free speech at university
“ADL is a strong supporter of a free press. However, with that freedom comes responsibility. With its actions, The Daily Northwestern has chosen to provide legitimacy to the views of a Holocaust denier. Ignoring a mountain of evidence from serious scholars, the paper claims to have ‘verified’ ‘all the facts’ used by Butz, presumably including the assertions of fellow Holocaust deniers cited by Butz, Germar Rudolf and Fred Leuchter, that the ‘alleged gas chambers weren’t gas chambers.’ This is complicity with Holocaust denial, not fact-checking.” (ADL Press Release, Feb. 16, 2006)

Reklámok
Explore posts in the same categories: Film

%d blogger ezt kedveli: