KOKÁRDÁÉRT ÜTÖTTE MEG A KISLÁNYT

Kokárdáért ütött kislányt a zsidó /a teljes cikk és film!/

2006-03-18. Budapest

magyar kislany.jpg

“A Magyarkodó” – Egy 13 éves kislány kokárdáját próbálta letépni egy harminc év körüli zsidó, majd úgy szájbaverte, hogy a gyereknek eleredt a vére. Nemzeti tüntető kontra hazátlan söpredék: március 15-e, Múzeumkert, tekintse meg a felvételt.

Gyurcsány Ferenc magyarországi miniszterelnöknek a Nemzeti Múzeum előtt elmondott beszéde alatt összetűzés alakult ki néhány ballib és jobb érzésű emberek közt, akik szintén az állami ünnepségre érkeztek. „Rohadt fideszes! Dögölj meg!” – kiáltotta az egyik elvtárs, míg egy másik öreg könyökkel ütött, majd öklét rázva ezt ordította: „Rohadt geci fideszesek!”. Az egyik nemzeti érzelmű tiltakozó, Pál Márton kokárdáját letépték.

zsido_ut-2.jpgA Magyargyűlölő – „Szopd le az Orbánt!” – ezt már egy, a nyakában arany zsidócsillagot viselő férfi mondta, aki ezután egy 13 éves honleány, Könnyű Alexandra kokárdáját probálta leszakítani: „Mi ez itt?!” A bátor zsidó ütésétől vérezni kezdett a kislány szája, amire a rasszista sajátos fintorral reagált. A magyar nép pedig tolerált. Sőt, Schmitt Pál Fidesz-alelnök másnap a Gyur(t)csány múzeumkerti beszéde ellen tiltakozóktól, tehát épp az áldozatoktól határolódott el.

Fontos volna a szélsőséges, gyerekverő zsidó azonosítása és törvény elé állítása, ezért aki felismerni véli, jelezze a Kuruc.info szerkesztőségének! Másfelől tudjuk, hogy ha egy dávidcsillagost ért volna a legminimálisabb atrocitás is, már nemzetközi botrányt kreáltak volna belőle, s a négy parlameni párt, köztük a ballib, Lendvai, Kuncze, de a Fidesz, Pokorni vagy Orbán Viktor is hason csúszva érkezne a Dohány utcába. Megszaggatnák ruháikat, elítélnének és elhatárolódnának – de nem a zsidóktól, emlékezzünk csak a zsidó temetői műbalhéra tavaly nyáron, amikor sírkőbizniszben érdekelt vállalkozók egymás közti leszámolását próbálta a média antiszemita bűncselekménynek beállítani, a négy párt tevékeny asszisztálásával. Most viszont egy zsidó követetett el valódi gyűlöletbűncselekményt gyermekkorú áldozat bántalmazásával. Kíváncsian várjuk tehát, mikor kér bocsánatot Schmitt Pál, mikor ítéli el a rasszista magyarellenességet, és mikor ajánl ingyenes jogi védelmet az a párt, amelynek elnöke szerint “a magyarok a legfontosabbak”.

Reklámok
Explore posts in the same categories: magyar-gyűlölet, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: