A KISLÁNYVERŐ ELLEN NINCS NYOMOZÁS!

Kuruc.info – Korlátlanul magyar

Tomcat pénzdíjat tûzött ki az antimagyar azonosítására, de ezért csak vele szemben indult nyomozás hivatalból. Idõközben infarktust kapott a szájbavert kislány apja. [lásd: a képen a kislány édesapja.] A Jobbik feljelentette a zsidót, a Kuruc hírportál gyûjtést szervez a családnak, a média hallgat.
Feljelentés nélkül, 24 órán belül nyomozni kezdett a rendõrség – Konnyu_Karoly.jpgnem a kislányverõ, kokárdatépõ dávidcsillagos, hanem Tomcat ellen, aki jutalmat ajánlott fel a szélsõséges azonosítójának. Nem a bûncselekményt elkövetõ, hanem annak védelme érdekében mozdultak meg Lamperth fegyveresei. Ugyanaz a rendõrség, amely gyilkosságok, rablás, Szász Károly megveretése vagy kulcsárok és princzgáborok ügyében évekig tököl. A BRFK azonnali hatállyal töröltetni akarja Tomcat weboldalát is, egyebek közt a jogban nem létezõ, “szélsõséges” jelzõ alapján. Balliberális faji diktatúra 2006, Magyarország.

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya (ez se semmi – a szerk.) nyomozást indított a március 15-én gyereket verõ, kokárdatépõ zsidó ügyében. De nem az elkövetõ, hanem Tomcat ellen, aki blogjában 100 ezer forint jutalmat ajánlott fel a rasszista gyûlöletbûnözõ nyomravezetõjének. /tovább/

Reklámok
Explore posts in the same categories: magyar-gyűlölet

%d blogger ezt kedveli: