KÍNÁLATOK ZSIDÓK RÉSZÉRE

nostradamus.gifSzuper anyag! Szemnyitogató csemegék arról, hogyan készül az új pesti gettó. Főszereplők: Herényi, Pokorni, Szekeres és Horn Gábor… De a színházból határozottan hiányzott Nostradamus!

“Mit kínál az MDF, a Fidesz, az MSZP és az SZDSZ a zsidóknak?”
(Természetesen a főkínáló Pokorni (Fidesz) az élvonalban könyököl előre!)

Tényleg fiúk, mi mit kínáljunk a zsidóknak?! Hát valakinek el kellene már kezdeni a kínálatokat, mert nekünk magyaroknak a zsidók nem kínálnak semmit! Nincs valami jó ötletetek? Esetleg fellapozhatnánk néhány klasszikust II. Ramsestől Hadrianuson keresztül Josif Djugashviliig… Emlékezzünk, hogy mi, az öntudatos felpofozott keresztények, hagyományosan mindig csak fínom magyar kenyeret dobálunk vissza, nehogy megsértsük a pofozkodókat. /tj/
———————
Pokorni a Szombat nevû zsidó lapnak mondta: “Bencsik lapja tele van antiszemita írásokkal.” Az igazi szenzáció, hogy állítása szerint Orbán találkozott Saronnal! A pokorni.jpgháborús bûnös izraeli kormányfõ sok európai országban nemkívánatos személy.
A balliberális Szombat legfrissebb, 2006. márciusi számának interjút adó Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök a pártjával szinte szimbiózisban élõ Demokratáról szólva kijelentette:

“Tény, hogy megjelentek a Demokratában antiszemita hangú írások és felháborító hirdetések, amelyek tartalma, hangvétele nagyon távol áll az én ízlésemtõl. De a Demokrata olvasói nyilván nem mind szélsõjobboldaliak és antiszemiták.”

A nyilatkozat egy körinterjú része, a négy parlamenti párt egy-egy politikusával készített beszélgetést a Szombat. Apropója: ki mit kínál a zsidóknak a választásokra való tekintettel.
Hát van mibõl válogatni, a négy párt szinte verseng, hogy a cionista füleknek kedveset mondjon. Szekeres Imre és Horn “hanuka” Gábor hozzáállása nem is kérdés, annál megdöbbentõbb azonban, hogy Herényi Károly (MDF) és Pokorni is közel ugyanazokat a polkorrekt, Izrael-barát, valótlanságok sorozatán alapuló nótákat fújja. Vagy nem is olyan meglepõ? … /tovább/

Kuruc Info

A “Szombat” zsidó lap

Reklámok
Explore posts in the same categories: Politika, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: