Gyűlöletvallás

hatred.JPGGyûlölnek. Téged, a családodat, a barátaidat, Istenedet, nemzetedet. Bármit, ami Neked fontos lehet. Mert más vagy. Nem közéjük, az õ fajtájukhoz tartozol. Hiszen Te az õ szemükben csak egy rohadt gój vagy. Rasszisták ugyan, de nekik szabad. Az irántad táplált gyûlöletük immár hosszú, hosszú évtizedek alatt fölhalmozódott bennük, apáról fiúra adják tovább. Sosem felejtenek. E tudattal alszanak el, s erre ébrednek föl. A gyûlölet az õ istenük. El akarnak pusztítani, de elõbb szépen, lassan megtörnek mind lelkileg, mind fizikailag. Látni, élvezni akarják, amint szenvedsz. Mivel rendelkezésükre áll korlátlan menynyiségben a pénz, bárkit megvesztegethetnek, megfélemlíthetnek, megzsarolhatnak. Vagy a hatalmukban lévõ tudatiparral manipulálhatnak. Így sikeresen szembefordítják Veled a széles tömegeket, beállítva Téged holmi primitív, agresszív, elvetemült, szélsõséges nácinak.

Legszentebb – s egyben közösségmegtartó eszményeidet, a kereszténységet, a nacionalizmust kigúnyolják, nevetség tárgyává teszik. A médiaarzenáljukat igénybe véve szándékosanmegválasztott, botrányos, lélekromboló mûsorokkal – melyek a deviáns életmódot hivatottak reklámozni – megrontják a népedet. Undorító erkölcstelenségbe taszítják. Tudatosan lezüllesztik a hazád hajdan színvonalas oktatását, azzal az elõre megfontolt tervvel, hogy a késõbbiekben úgyis a Te saját gyermeke(i)det is kénytelen leszel ezekbe a liberális iskolákba járatni. Átmossák az agyát, hogy tudatlan, engedelmes rabszolgát csináljanak belõle. S a képedbe röhögnek, mert nem tudod megakadályozni.

hatred-main.jpgMég a kisebbségeket is felhasználják, föluszítván õket ellened. Hova fog ez vezetni? Velük végeztetik el nemzeted fizikai ritkítását? De ha mindezek a dolgok még mindig nem volnának elegendõek, számtalan fondorlatot alkalmaznak ellened. A céljuk, hogy a teljes reménytelenségbe kergessenek. Ne találj egy szemernyi értelmét se létezésednek. És a végén Te magad könyörögd ki, vessenek véget keserves, fájdalmas életednek. Kéjelegve epillanatra várnak. Hát így gyûlöl Téged a bosszú népe. Van egy íratlan szabály, miszerint a védekezés mértéke sose haladhassa meg a támadásét. Õk minden létezõ galádságot megtesznek, csakhogy ártsanak Neked. S Te? Mikor csapsz már végre vissza? ÖNVÉDELEMBÕL! Sánta Péter

/Nemzeti Front, 2006. március 7/

Reklámok
Explore posts in the same categories: magyar-gyűlölet, vallás

%d blogger ezt kedveli: