“Orbán Viktor Isten ajándéka!”.. ?

Egymásra találtak. Az egykori "demokratikus chartás" színidirektora, a liberálisok valamikori színe-virága, Kerényi Imre, és a Liberális Internacionálé valamikori alelnöke, a szintén "chartás", ma miniszterelnöki babérokra törő Orbán Viktor. 1991-ben, még ugyanazon liberális zászló alatt, az MDF-kormány idején, Budapesten a Vörösmarty-téren együtt harcoltak az itthon "eltaposott" emberi jogokért, ma pedig már, nemzeti színű zászlóba burkolózva, a magyar Haza "megmentői", egymást dicsőítik, nemes egyszerűséggel, mindenféle részrehajlás nélkül. Kerényi, Magyarország szempontjából, az Isten ajándékának tekinti Orbánt, Orbán meg, puskaporszagot érezvén a levegőben, a Fidesz vereség esetén forradalmat vizionáló Kerényi közéleti szerepléseiről, a közszolgálati Magyar Rádióban, ott, ahol Hajrá Vizsla! Köszöntéssel buzdította népét, a következőképpen magasztalta a Fidesz berkekben közkedvelt igazgatót:

"Művészember így fogalmaz. Bárcsak Kerényi Imrékkel lenne tele az ország, mert abban valószínűleg kevesebb lenne a félelem, az idegesség, meg a szeretetnélküliség."

Hát akkor kedves tudóstársadalom, a lecke adott, százezer számra klónozzanak Kerényi Imréket, "s a Haza fényre derül." Meg aztán, a piros pont sem marad el a "nemzeti" Fidesz tavaszi győzelmekor. /tovább/

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: