Miért táncol Orbán V. kállai-kettőst?

Orbán Viktor Magyarország legálszentebb köpönyegforgatója

2004. május 23. – A Magyar Igazság és Élet Pártja Ifjúsági Tagozat Országos orban_macho.jpgElnöksége mély megdöbbenéssel figyeli azt a politikai ámokfutást, köpönyegforgatást, amely 1990 óta jellemzi a Fidesz politikáját. Orbán Viktor pártja kipróbálta a magyar közéleti irányultság minden széljárását, amelyből az épp aktuális időben politikai tőkét kovácsolhatott. Kezdődik minden azzal, hogy Soros György kiválasztja a kellően befolyásolható, a haza elárulására kész ifjú titánjait, s összerendezi őket, mint a liberális internacionálét megtestesítő rendszerváltó erőt, amely az SZDSZ testvérpártja lesz. Az MDF hatalomra kerülése után lázadoznak a konzervativizmus ellen, majd '98-tól tovább viszik és folytatják az Antalli politikát, ami nem más: mint a paktumpolitika. 1992-ben a Fidesz frakció kivonul a parlamentből, amikor a képviselők egy perces néma felállással gyászolják Magyarország megcsonkítását, majd 10 évre rá a 2002-es választásokon a Fidesz hirtelen radikális erővé válik, és tüntetéseiken előkerülnek a Nagy-Magyarországos zászlók és a Székely Himnusz.

A ’94-es választásokon a Fidesz, mint az SZDSZ segédcsapata indul, majd a hatalmas bukást követően újabb fordulatra kényszerülnek. Az Antall-kormány egykori ellenlábasai átveszik, és további hordozóivá válnak az Antalli örökségnek. Sorosék tervei alapján 1996-97-ben hogy-hogy nem, kettéválik az MDF, majd szétesik a KDNP-is, és a legkisebb parlamenti pártból, minden választás nélkül, a legnagyobb ellenzéki párt lesz. Most, 2004. május 23-án, azok az emberek mondanak beszédet a KDNP megalakulásának 60. évfordulóján, akiknek a párt halálát köszönheti. Wim van Velzen és Orbán Viktor, de a rendezvényen feltűnik még a KDNP eláruló Semjén Zsolt is, aki 2004. január 28-án, a Szabolcs-Szatmár megyei Lónyán együtt vadászott öt MSZP-s országgyűlési képviselővel.

A liberális múlt, konzervatív, polgári erővé vedlett át. Ennek fényében szavazott meg a Fidesz egy nemzetgyilkos abortusz törvényt, és a kereszténység nevében járult hozzá a magyarokat érintő, jugoszláviai bombázáshoz. Ma, álszent módon követeli az EP szavazatok miatt a katonák hazahozatalát, de ne felejtsük el ki volt 1999-ben Magyarország miniszterelnöke, aki lelkesen kiszolgálta az amerikai bombázó repülő gépek igényeit.

És most 2004-ben, itt van Orbán Viktor, aki méltán érdemelte ki a Magyarország legálszentebb köpönyegforgatója elnevezést. Orbán Viktor, és az általa vezetett Fidesz a nagy antikommunistasága után, most az MSZMP utódpártjával együtt, ismét középre húz, és hazaáruló törvényeikkel és paktumok sorával, a legnagyobb egyetértésben alakítják ki Magyarországon a kétpólusú egypártrendszert.

A magát az egyetlen hiteles keresztény nemzeti erő letéteményesének nevező Fidesz, újabb hazudozó ámokfutásába kezdett. Gondoljunk például Orbán Viktor nevetséges kijelentésére, miszerint:
„Egyetlen voksnak se szabadna elvesznie. Ezért nem érdemes azokra a közéleti szereplőkre szavazni, akiknél csak a kétsége is fennáll annak, vajon képesek lesznek e elérni a törvényben előírt 5%-os határt, mert az küszöböt el nem érő pártokra leadott voksok, csak gyengítik a keresztény, nemzeti vonalat, ami olyan erős, amilyen 1948 óta még sohasem volt.” S az is kérdés, miért tetszik ez a kijelentés annyira az Orbán Viktor lázban égő manipulált agyú embereknek, hogy a beszédben öt perces tapsszünet következik. Feltehető a kérdés: Vajon nem kívülről (New-York- Tel-Aviv- Brüsszel) gerjesztett taps ez?

Vagy itt van például Vas megye, ahol az újabb bizonyítékot kapunk a „hiteles keresztény” nemzeti vonalról. A Fideszes többségű megyei közgyűlés, szombathelyi városvezetés elbocsátotta Bakay Kornél tudós régészprofesszort. Azt hinnénk, ilyen fokú aljasságra, csak az MSZP vetemedhet. De a tények makacs dolgok.

voros viktor.jpgAz imént felsoroltak fényében nem kérdés, a Fidesz is szabadkőműves, hazaáruló erő. (És szándékos köpönyegforgató! -tj) A nemzet és a keresztény fogalmakhoz semmi közük sincsen! A Fideszre adott szavazat egyenértékű az MSZP-re adott vokssal! És lehet, hogy Orbán Viktor „király” egyeseknek… De a király HAZUG és MEZTELEN!

Magyar Igazság és Élet Pártja
Ifjúsági Tagozat Országos Elnökség

Reklámok
Explore posts in the same categories: Politika

%d blogger ezt kedveli: