Újabb "Szavazz a FIDESZ-re!" üzenet New Yorkból?

Alább, egy ismeretlen bolygóról idepottyant honfitárs drótpostás körlevelét, — magyar ékezetes betűk mellőzésével — küldte szét azoknak, akik otthon még mindig nem tudják, hogy április 9-én hogyan alakítsák a sorsukat. A “Fideszre-szavazást” New Yorkban a múlt héten Hóka Ernő Sulyok Dezső-féle Szabadságpártjából is megüzenték. A dolog sürget, mert itt-ott már “garancia” is van a magyarság sorsának jobbra fordulására. A Fidesz ad garanciát? Ugyan! Az életben csak a halál a legbiztosabb garancia! Politikában nem szoktak garantálni, de annál többet ígérgetni, hazudozni, csalni, lopni… De talán nevezett honfitárs a kezében tartja a Fidesz által kiadott írott Garanciát? Ki tudja? Szomorú, hogy a szegény félrevezetett, többszörösen becsapott és kirabolt magyarságot egyesek New Yorkból és Torontóból ilyen nehéz időkben tovább próbálják irányítani olyanok, akiknek fogalmuk sincs a hazai politikáról, a Fidesz illetve Orbán Viktor viselt dolgairól, és a nemzetközi Pénzhatalom garázdálkodásairól! Tessék mondani, amikor a Fidesz kezében volt a kormánykerék, miért nem követelte, hogy Magyarország adósságát engedjék el? Mások félretájékoztatása, befolyásolása a legnagyobb lelkiismeretlenség!

Az egyik Fórumon valaki nagyon helyesen írta:
“”Orbán Viktor a testvérpártjának nevezte a Likudot, és elment Herzl Tivadar sírjához, sőt még a tömeggyilkos Saronnal is tárgyalt TITOKBAN. … Az MSZP átláthatóan veszélyes ránk nézve, és ezért fel lehet velük venni a harcot. De a Fidesz átláthatatlanul veszélyes, és az emberek többsége ezért nincs harci készültségben velük szemben. Így a magyarságnak nagyobb veszélyt jelentenek, mint az MSZP, jelenlegi formájukban. A Fidesz okosan és hatékonyan képes elaltatni a magyarok önvédelmi ösztönét…””

N.B. E sorok írója NEM rokona az alábbi honfitársnak! +++ Tóth Judit


/részletek/

“””Szavazz a FIDESZ-re!
Toth Kalman, New York 2006 aprilis 2

A FIDESZ-re adott szavazat, a magyar nemzet jovojere adott szavazat. A magyar nemzet bekes es demokratikus egyesitesere. Minden magyar eletszinvonalanak tisztesseges szintre emelesere.
A FIDESZ a legjobb garancia Erdely magyarsaganak felszabaditasara roman elnyomas alul. (..)

A nyugati eletszinvonal eleresenek 3 titka van: vilag klasszis infrastruktura – internetes szamitogep minden magyarnak, uj technologiak elsajatitasa, es 10% evi gazdasagi novekedes. Ez mind elerheto, annak ellenere, hogy az MSZP/SZDSZ altal felhalmoztatott allam adossag egy malomko az orszag nyakan. (..)

A FIDESZ a jovo legjobb garanciaja. A forint csuszik, az Euro bevezetese fuccs, a valutaban kivett kolcsonok reszletfizetese emelkedik, es a magyarok takarek betetje veszit az ertekebol. Ezt tette az MSZP/SZDSZ kormany az orszaggal! Szavazz a FIDESZ-re, szavazz a Karpat Medence felviragzasara.

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom