A Forgatókönyv szerint történik minden?

HAZAI LEVÉL

Ezek szerint, most már látszik az előre eldöntött Zsidó Forgatókönyv, ami a csalást 100 %-osan bizonyítja…

MSZP 186 képviselő
SZDSZ 17 képviselőLocal elections.JPG

FIDESZ 172 képviselő
MDF 11 képviselő

Mit bizonyít ez? Azt, hogy a kommunistákat továbbra is hatalomban akarják tartani, hogy a magyarirtás tovább folytatódjon. Kizárt dolog, hogy az MSZP ilyen arányú szavazatot kapott! De az SZDSZ-t csalással juttatták be.

A Fidesz-t úgy igazították, hogy az MDF- fel szövetkezve se nyerjék meg a választást. Az MDF bejutása is csaláson alapul. Őket azért vették be, hogy a MIÉP-JOBBIK még véletenül se jusson be. Ha a százezer (sic!) hazai zsidó az SZDSZ-re szavazott, akkor se érhették volna el az 5 %-ot! Ez egy számítógéppel korrigált, előre kitervelt eredményt mutat. Minden utólagos pártmagyarázat tiszta hazugság. Lényegében 1994 óta ez a csalási módszer folytatódik. Majd meglehet nézni, hogy a 6 %-os SZDSZ hány miniszteri széket fog kapni….

Amíg a magyaroknak nincs egy valódi nemzeti gyűjtőpártja, addig nyögni kell az idegen igát, és tűrni a magyar-gyalázkodást, az országhódítást. Tény, hogy a MIÉP-JOBBIK se nem radikális, se nem nemzeti, se nem kommunistaellenes, ők a fennálló zsidó-hatalmat tudomásul veszik. Szomorú, de aki velük szövetkezik az rossz lóra tesz. +++

Reklámok
Explore posts in the same categories: Politika

%d blogger ezt kedveli: