Tisztelt “kampánytanácsadók”!

Nem térnék ki azokra a fatális hibákra, ami miatt a választások eredménye így alakult – éppen az Önök profizmusaként – csak utalok a "gyurcsány – Orbán" TV vitára – mint fõ okra, hogy idáig jutottunk. Azonban Orbán Viktor háttérbe vonulásának tanácsa lesz a " Végjáték" – a magyar jobboldal, de veleegyütt minden Fidesz politikus számára.Lehet – hogy Orbán Viktor személye már nem képes bõvíteni a tábort, de Orbán Viktor személye nélkül szétszéled a tábor.Tessék ezt a lépést nagyon jól megfontolni, mert innen nincs visszaút – senki számára. Köszönöm hogy elolvasták.

Szentannainé dr. Peitl Emõke
Pécs
2006.04.12. 5:40

Magyar szemmel innen, kintről

Huszonhárom évet áldoztam az életemből arra, hogy a magyarságnak — képességeim és szerény anyagi lehetőségeim szerint — picinyke lámpást tarstak a sötét ösvényeken. Másfelől, nem vagyok jogosult arra, hogy INNEN KINTRŐL tanácsot adjak: miként szavazzanak a magyarországi állapolgárok, hiszen ők sem mondják meg nekünk, hogy mi itt külföldön kiket válasszunk meg politikai élenjáróinknak. Két évtized. Nem volt könnyű a munkám, mert nagy felelősséget vállaltam, és nem tudom, hogy egyáltalán használt-e valamit a magyarkodásom! De úgy érzem, hogy mindaz, amit ezalatt a 23 év alatt írásba fektettem, továbbra is a színtiszta igazság. És erre előbb vagy utóbb rájönnek majd azok a kételkedők, akik legalább annyit kutattak az igazság után, mint szerény személyem.

Sajnos tudjuk, hogy a hírközlőszervek, — sajtó, könyv-, és lapkiadóválallatok tömegét — külföldön és odahaza — olyan politikai helyes társadalmi réteg tartja kézben, amelynek nem az emberek felvilágosítása az érdeke, hanem főleg a pénz harácsolása, de főképpen a társadalom agymosása, félrevezetése és teljes sötétben tartása. Mert emögött bizony komoly politikai érdekek húzódnak meg!

A magyarországi politikai helyzetet nem lehet kizárólag magyar szemszögből elemezni, és aki ezt teszi, az Csipkerózsika-álmokat kerget. Miért nem vesszük észre azt, hogy itt külföldön és odahaza ugyanaz a Nagyfőnökség adja az utasításokat?

A zsarnokság, miután tanult az 1946-os választásokból, — egy újabb jogos népfelkelést elkerülendő, 1990 után már kifinomult eszközökkel, — nem rakja a tojásokat ugyanabba a kosárba. Ha kell, négy vagy öt kosarat is megtölt záptojásaival. A tojások  mégis csak tojások, akármilyen színűek! A fontos az, hogy a választópolgár érezze: "demokratikusan szavazhat, akit akar" azok között, akiket a Nagyfőnökség gondos válogatással odarendel. De ahogy mondtam: a Nagyfőnökség mindig ugyanaz, és a közös cél is!

eggs.jpgA magyarságnak ugyanúgy meg kell szabadulnia a vakoló-népnyúzóktól, mint az amerikai, a kanadai vagy más országok népeinek. Ez nem kétséges! De ezt szerintem csak tömeges felvilágosítással érhetjük el, és talán már nem is a mi életünkben, mert mi már a 24. órában vagyunk. Az agymosás sikeres volt.

Hogy is mondták a kommunisták? "A tudás hatalom". Csak tisztánlátó, felvilágosult emberek képesek a helyes határozatra. Ne higyjetek a báránybőrbe bújtatott képmutatóknak, még akkor sem, ha olyan szépeket ígérgetnek! A Magyarok Istene óvja Hazánkat és Nemzetünket!

Júdás-mentes, igazi Magyar Húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tóth Judit, Hazánkért

Reklámok
Explore posts in the same categories: HAZAI LEVÉL, Magyar szemmel, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: