A kislányverõ a HVG-nél “üldözötté” alakul

kuruc.info

A HVG a kislányverő pártján
Elképesztõen aljas cikket közölt tegnap a hvg.hu. Miután a rendõri tehetetlenséget megunva olvasóink segítségével sikerült azonosítani ama férfit, aki dávidcsillaggal a nyakában március 15-én megpróbálta letépni egy 13 éves magyar kislány kokárdáját, és megütötte áldozatát, a ballibi hetilap honlapján a brutális elkövetõ védelmében firkált egyet Dezsõ András. A tettes, és nem a kislány jogait félti, megszokhattuk már – mondhatnánk, ha portálunk nem küzdene nap mint nap e rasszista, antimagyar kettõs mérce ellen. Szerintünk be fogunk kerülni az USA éves "emberjogi jelentésébe".

A kislányverõ a HVG-nél "üldözötté" alakul

Derék Dezsõ gondosan elhallgatja, hogy Fok Balázs, akin teljesen véletlenül nem volt kokárda a Múzeumkertben rendezett állami, március 15-i ünnepségen, dávidcsillag ellenben igen, a felvételek tanúsága szerint Könnyû Alexandra bántalmazása elõtt is durván kötekedett, provokált, és azt üzente a Gyurcsány jobboldalt lekóborkutyázó beszéde ellen demonstrálóknak, hogy – érzékenyebb olvasóink elnézését kérjük az idézetért – :  "szopjátok le az Orbán Viktort".

A HVG elektronikus tollnoka emellett  "embervadászatról", "vérdíjról" hablatyol, "üldözöttnek" meri nevezni a nálánál vagy 50 kilóval könnyebb Alexandrát megtámadó cionista tettest, és egyáltalán nem háborog azon, hogy a rendõrség – a jelek szerint – nem töri magát össze (szerinte nem is nyomoz, hát, nem lepne meg – kuruc.info.) Fok Balázs a dávicsillagos izraelita kézrekerítése érdekében. Noha rendes országban a rendõrség és a sajtó megköszönné a segítségünket.

És persze, ahogy jósoltam, szélsõségesezik, antiszemitázik a "kolléga", nyilvánvalóan elõre meg volt már írva kis judeonáci förmedvényének váza…
Alkotása színvonala a Szabad Népet idézi 1948-ból,  tanulság: ilyeneknek fehér ember az e-mailjeire sem válaszol. /tovább/

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: