Fórum-levelek

Időnként drótpostán eljut hozzám egy-egy olyan levél, amelyet valamelyik Fórumról másoltak ki. Ezeket csak az érdekességük miatt közlöm itt, Olvasóink részére. Most, amikor G. W. Bush a háborújával alaposan befestette magát a sarokba, megjelennek a szerecsenmosdatók.

:: ELSŐ LEVÉL
Fodor András írja:

“Nem veszi eszre, hogy Irakban nem amerikaiak gyilkolnak irakiakat, hanem arab terroristak gyilkolnak valogatas enelkul iraki polgari lakosokat?”

Dr. Fóris Eszter válasza:

Erre a cikk a válaszom, amelyben leírják, hogy a polgárháborút tulajdonképpen az amerikai erõk gerjesztik, s hogy az országot ketté hasítsák (oszd meg és uralkodj), az erõszak központja 1600 Pennsylvania Avenue, ami a globális terrorizmus központja is, egyben! A cikk végén az áll, hogy “There is no civil war in Iraq, it’s all been fabricated to split the country apart. The violence we see is emanating in waves from its ultimate point of origin.1600 Pennsylvania Ave, the epicenter of global terrorism.” /forrás: Mike Whitney, Bush’s hand in the Terror War, UK Independent/

:: MÁSODIK LEVÉL

Így gondolkodik egy “magyar” zsidó?

Az alábbi levél válasz bizonyos Fodor Andrástól, amit — a magyar nyelvet sértő szörnyű hibákkal együtt! — teljes egészében közlünk. Fodor úr szerint ő azért ír ékezetek nélkül, mert képtelen az ékezetes magyar szöveget elolvasni. Te jó ég! Akkor valószínűleg így is ejti ki a szavakat….? (Hm!) Ki érti ezt meg? Nem szándékom beavatkozni a Fórum-tagok érdekfeszítő levélváltásaiba, de az alábbi, szintén drótpostán érkezett szöveg kissé elgondolkoztatott. Saját megjegyzéseimet itt-ott piros betűkkel jelzem.

Valamelyik Fórumon, Fodor András üzeni Brózman Gyulának.
1. Holokauszt ipar haszonelvezoi – biztosan voltak ilyenek. (Bizony, tessék csak elolvasni a magyar nyelven is megjelent Norman G. Finkelstein könyvet The Holocaust Industry, vagy megkérdezni George Sorost, hogyan szedegette össze magának a zsidó vagyonokat a háború alatt! – tj) En special 5 eves voltam amikor Edesapamat elvittek a nyilasok, s mesebeli bravurral es a Jo Isten segitsegevel menekult meg az obudai teglagyar kapujabol. Csaladunk egyetlen katolikus tagja aradi zsido nagymama volt, a tobbiek protestansok. Galyarab is volt kozottuk. Kereszteny rokonaim Kossuth oldalan alltak, Szabo Mihaly, Szabo Karoly, Hodmezovasarhey, mikent Bayer zsido oseim is (Szecseny). Ellenorizheti. Apamat tana a kommunistak is elvitek es meg akartak olni, csak szerencsere ekkorra mar tulsagosan ismert nemzetkozi hiru tudos volt. Szamomra tehat nincs zsido magyar es kereszteny magyar, csak tisztesseges magyar ember es gazember letezik. Utobbiakhoz sorolom az orosz es nemet imperializmus hazai ugynokeit es azok csodaloit.

(Számtalanszor megtörténik, hogy a magukat “magyaroknak” valló zsidók a legmesszebbmenőkig mindent elkövetnek, hogy a családfájukkal valahogy bizonyítsák “a magyar eredetüket”.)

2. Szegyen, hogy nem ismeri Bay Zoltan nevet. Akkor milyen alapon altalanosit? A zsidokbol ha ellenseg lesz, az eppen Brozzman Gyula fele megszallottak miatt van. A magyar zsidosag azert nem mer a polgari oldal melle allni, mert azt hiszik, mi es onok egy csapat vagyunk. Nem hiszik el, hogfy nem igy van. Ha pedig nincsenek mellettunk a zsidok, semi eselyunk a gyozelemre. Hogy vilagosan fogalmazzak: On, Zach es a tobbi orult antiszsemita az oka, – nem is beszelve szegeny elmebeteg sakkbajnokunkrol, Ot igazan csak sajnalni lehet, – hogy kommunista rabsagban gornyedunk. (A magyar nép nyakára hozott kommunizmusnak az antiszemiták az okai? Micsoda színes fantázia, micsoda aljas hazugság! -tj) Amig nem valtoztatnak ostoba teveszmeiken, eloiteleteiken, addig semmi remeny, Falra festik az ordogot – akkor meg is jelenik. Provokaljak a “vilag zsidosagat”, akkor a “vilag zsidosaga” osszefog onok ellen, de sajnos ennek a magyar nep issza meg a levet, nemcsak onok, szenilis, impotens, antiszemita oregurak. Es mivel siketek, nem ertik meg, amit en vagy masok mondunk onoknek, alig marad a magyar nep szamara remeny.

3. Az iraki es palesztinai ugyek nem magyar ugyek. Teljesen kar veluk foglalkozni, amikor itthon ilyen szornyu nagy bajok vannak. Viszont az On vilagkepe ezekben a temakban eppolyan hamis, mint az “ennek-a-zsidonak-de-nagy-hasa-van-solymis-eszter-vere-benne-van” cimu elmebeteg temakorben. De ha mar visszaterunk a Kozel-Kletre, mondja: maga nem olvasta az Egri Csillagokat? Nem tanult magyar tortenelmet? Ha igen, hogyan allhat a muzulmanok oldalan? De ha ezt a szempontot is ignoralja: nem zavarja, hogy Szaddam Husszein egy Rakisnal (itt Fodor talán Rákosit értett? -tj) is gonoszabb szornyeteg volt, es nem orul neki, hogy megszabadult tole a vilag? (Annak még jobban örülne a világ, ha G. W. Bush háborús bűnöstől szabadulna meg! -tj) Nem veszi eszre, hogy Irakban nem amerikaiak gyilkolnak irakiakat, hanem arab terroristak gyilkolnak valogatas enelkul iraki polgari lakosokat? (Óh, hogy mi milyen buták vagyunk! Nem vettük észre, hogy Irakot nem az amerikaiak támadták meg, bombázták ripityára, — izraeli nyomásra, izraeli érdekekért — hanem a gonosz arabok? Ugye? – tj)

Azt hiszem, vak es siket ember On, aligha erti meg, amit irok, legfeljebb duhos erte. Pedig az embernek sohasem keso atertekelni hibas gondolatait. Gondoljon Pal apostolra…. (Hogy mi köze van Pál apostolnak Orbánhoz és Gyurcsányhoz, csak Fordor úr tudja! -tj) On Orban ellen van, Orban tamogatoit tamadja, zsidozik es frocsog Amerikara…felelotlenul…. Vagyis mindazokra, azokra, akikben remenykedhetunk. (Hm! Tehát értsd jól: az “isten parancsaira hallgató” G. W. Bush és a világ zsidósága lesz a magyar nép megmentője! – tj) Persze, ha maga annyira szereti ezt a genny gyurcsanyt, akkor csak rajta, folytassa!

Lassa be: ha szereti hazajat, nem lehet erdekelt abban, hogy a zsidosag ne alljon a polgari oldal melle, abban sem, hogy Amerika az ellensegeinket tamogassa, mert Onok meggyozik oket a “magyar jobboldal” Amerika-ellenessegerol. Kitol varjak a felszabadulast? Oszama bin Ladentol? Vagy Putyintol? Nem latjak, hogyha valaki segithet rajtunk az Amerika es a sajat zsidosagunk? Ezeket teszik onok felelotlen antiszemita barataival egyutt ellensegekke. Hogy meg csak veletlenul se gyozhessunk. Gondolja meg – Gyula!
(Fodor) Andras

:: Magyar szemmel
1. Amerika és a világ zsidóság SOHA nem volt a magyar nép mellett, mert ha ott lett volna, akkor nem lett volna első és második világháború, amelyekből a magyar nemzet “háborús bűnösként” került ki. 2. Továbbá: a világ zsidósága nem várta volna tárt karokkal a mai napig minden évben megünnepelt felszabadítóját: a magyar nőket, lányokat meggyalázó szovjet hordát, és nem engedte volna meg se Trianont, se Jaltát! 3. Ha a magyar nép mellett állt volna, a világ zsidósága mindent elkövetett volna, hogy az országot 1945 óta, de főleg 1990 óta ne rabolják ki a csontvelőig, és követelte volna a Nemzetközi Világbanktól, hogy a mai csillagászati államadósságot Magyarországnak elengedjék!

Írja: “Amerika és a zsidóságunk segíthet csak a magyarságon…” – Miért ez a hirtelen nagy segítőkészség? A messisási megváltás? A felszabadítás? Egyszer már felszabadítottak bennünket, de úgy, hogy még ma is fuldoklunk ebben a nagy büdös szabadságban!

Fodor András “győzelemről” beszél, de szerinte ez csak akkor lehetséges, ha majd a zsidóság a magyar nép mellé áll. Eddig miért nem állt ott? Ehhez több száz esztendő állt az rendelkezésükre. Miért nem éltek vele? Ellenben még ma is azt hangoztatják, hogy “a zsidóság már 900 éve szenved a magyarság mellett.” – Uram! Nem kötelező a disznótor: akinek nem tetszik a rettenetes “magyar fasizmus”, válasszon magának más országot. Nem gondolja, hogy talán az előnyünkre válna, ha ügyeink intézésében egyszer már végre magunkra hagynának?

Írja:
“Az iraki es palesztinai ugyek nem magyar ugyek. Teljesen kar veluk foglalkozni,…” – De akkor azonnal magyar ügyekké válnak, amikor (a) Bush követeli a magyar katonák jelenlétét izraeli érdekekért és az olajcégek érdekeiért folytatott háborúban, és (b) amikor vendégmunkás erdélyi magyarok válnak halálos áldozatokká Izraelben.

Folytassuk? Mi a fenének! Ilyen barátok mellett nem létezhet ellenségünk! A fodorandrásokat — a Talmud diktálta szellemiségük és a gójok iránti gyűlöletes előítéletük miatt — úgysem fogjuk soha meggyőzni arról, hogy a velük való együttélés egyszerűen elképzelhetetlen. Mi, az ő szemükben örök időkre “fasiszta antiszemiták” maradunk, és ők örök időkre a magyar nemzet belső ellenségei lesznek, ők, akik a történelemben soha nem vállaltak velünk sorsközösséget. És ebben maradunk. /Tóth Judit/

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: