Mennyibe kerül a magyarságnak az EU?

Nyílt levél Czakó Istvánnak a KDNP Fogyatékosügyi Bizottságának elnökének

Elég a hazudozásból, az IGAZSÁG eltitkolásából!
/forrás: EUNYET/ De elég abból az elferdített, féligazságmondásból is, amire az Ön írása a tökéletes példa! Minden magyar embernek alkotmányos joga (61. § (2) bekezdés) a közérdekű adatok megismerése. Nosza, rajta! Ismertessük meg!

Az IGAZSÁG egyik fele az, hogy a “rendszerváltásnak” nevezett diktatúraváltás kezdetétől az EU csatlakozásig 364 milliárd forintot kaptunk az EU csatlakozás felkészítéseként. De ehhez az is hozzátartozik, hogy ez idő alatt anyagi vagyonunkból már csak a MÁV, a Malév, a BKV, a Volánok, a Magyar Posta és az MVM Rt. maradt részben állami tulajdon, anyagi vagyonunk összes többi részét átjátszották a kormányok (az Antall, a Boross, a Horn, az Orbán, a Medgyessy és a Gyurcsány kormány együttesen!) a nemzetközi (idegen) tőkének, sőt, még kirablásunk költségeit is velünk fizettették meg. Ezen időszak alatt ugyanis 9230 milliárd forintot vontak el tőlük az EU csatlakozás előkészületeként.

Tehát az az IGAZSÁG, hogy nekünk 8866 milliárd forintunkba került az, hogy a gyarmatbirodalom részévé válhattunk! /olvasd tovább/

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: