Csurkáék kivégezték a Kincsem Rádiót

Korábbi nevén, a Pannon Rádió felfüggesztette sugárzását az izraeli Amos mûholdról, a mûsorvezetõket pedig – szokás szerint – több hónapos fizetésük rendezése nélkül kirúgta Papolczyné Balla Gizella, a MIÉP elsõ embere.

Papolczy_Gizella.jpgA népirtó zsidó állam nemzetközi kémkedését is ellátó mûholddal persze nem azért szakított a pártrádió, mert Csurkáék belátták volna, hogy ez nem egészen összeegyeztethetõ a – szavakban – radikálisan Izrael-ellenes politikával. Az utóbbi idõben amúgy is szinte csak zenét és néhány „konzervmûsort” játszó Kincsem Rádió búcsújának oka egyszerû: fogy a pénz, ezért Papolczyné Balla Gizella gyakorlatilag megszûnteti a pártot. (A képen: Papolczyné Balla Gizella.) 

A népszerû zenészpár, Papp Gyula és Sárdy Barbara élõ búcsúadásukban elmondták: ott és akkor tudták meg, hogy szedhetik cuccukat, nem szóltak nekik elõre. Mészáros Sándor (alias Sunyó) is tájékoztatta hírportálunkat: „Papolczy Gizi a minap végleg az utcára tett”. Gyõri Béla szóvivõ és rádiós távozását már korábban megírtuk, õ elsõként értesült a pénzcsapok elzárásáról. Portálunk népszerû összefoglalóját, A jó fideszes kézikönyvét persze át lehetne írni a MIÉP-re is. A csurkisták csak higgyék el, hogy lesz még Kincsem Rádió, s adakozzanak Giziék legújabb felhívására is! A többi olvasónknak viszont a Szent Korona Rádiót javasoljuk az Interneten.(Kuruc.info)

Kapcsolódó anyagok:- Rejtélyes összefonódások Csurkáék cégbirodalmában- Lemondott a MIÉP szóvivõje, lázad a tagság

Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: