A terrorizmus ismérvei

Írta Brassói József

Mai világunk legfőbb átka a terrorizmus. Valamikor az volt a terrorista, aki nyugati politikusokat, neves embereket és ártatlan kisembereket gyilkolt, repülőgépeket térített el, robbantott fel, bankrablásból főúri módon élt, és ideológiailag elkötelezett volt. A terroristát a terrorizmusra általában a kommunista titkosszolgálatok képeztek ki és fedezték (Carlos, Agca).

Ez csak a jéghegy csúcsa, amiről az átlag ember gyakorlatilag semmit nem tud. Kevesen tudják, hogy az ötvenes-hatvanas években, Észak-Amerikában bizonyos titkosszolgálatok (a CIA!) elmegyógyintézményeiben is képeztek ki terroristákat. A kiszemelt egyének agyvelejébe, külsőleg távirányított apró elektronikus szerkezeteket telepítettek be, sőt hallucináló kábítószerekkel vagy hipnózissal is kezeltek. (TJ) /forrás: Jim Keith MIND CONTROL-World Control/

Mióta kétpólusú világunk megszűnt, e fogalom jelentése is megváltozott.

Az alábbiakban ismertetjük azokat az ismérveket, amelyek alapján bárki könnyűszerrel felismerheti új világrendünk terroristáit, akik előszeretettel álcázzák magukat. Egy terrorista felismeréséhez általában már egy ismérv is elegendő az alábbi listából. Gyakori azonban, hogy ezek a jellemzők nem járnak egyedül, tehát feltehető, hogyha valaki az egyik kritériumnak megfelel, azt a többi kritérium egyike-másika alapján is el lehet kapni. Az ismérvek időben változhatnak, az aktuális feltételekért kérjük naponta a Népszabadságot és TV-híradót figyelni. Figyelem! Előbb-utóbb az is terrorizmushoz vezethet, ha az ember elteszi az írott sajtót, mégha akár a Népszabadságot is. Kérjük a kiolvasott újságokat minél hamarabb a papírgyűjtő iskolásoknak odaadni.

A biztos iránytű a TV minél gyakoribb nézése. Napi 0-0,5 h TV-nézés már terroristagyanús, napi 4 h már garantáltan terrorizmus-mentességet eredményez. Nem csak az a terrorista, aki az alábbi listából bármely cselekedetet elkövet, a gondolati szinten történő egyetértés, horribile dictu az erről való beszélés is már maga a terrorizmus.

És most nézzük a listát:

 1. Ha olajad van és azt a mi jóváhagyásunk nélkül akarod értékesíteni: terrorista vagy.
 2. Ha olajad van, és azt nem dollárban akarod értékesíteni: terrorista vagy.
 3. Ha nincs olajad és alternatív energiaforrások után kutatsz: terrorista vagy.
 4. Ha nincs olajad és nem dollárért akarsz vásárolni: terrorista vagy.
 5. Ha nincs olajad és áruért áruval akarsz fizetni: terrorista vagy.
 6. Ha nem akarsz hitelt fölvenni, és azt mondod, inkább kevesebbet fogyasztasz: terrorista vagy.
 7. Ha a fölvett hiteleket vissza akarod fizetni, és nemcsak a kamatokat fizetni az idők végezetéig: terrorista vagy.
 8. Ha fejleszteni akarod országod iparát: terrorista vagy.
 9. Ha nem engeded, hogy a külföldiek fölvásárolják országod termőföldjeit: terrorista vagy.
 10. Ha azt mondod, hogy annyi értéket importálsz csak, amennyit exportálni tudsz: terrorista vagy.
 11. Ha országod stratégiai fontosságú ágazatit nem engeded külföldiek számára privatizálni: terrorista vagy.
 12. Ha néped számára békét, biztonságot, függetlenséget akarsz: terrorista vagy.
 13. Ha országodban törvény előtti egyenlőséget szeretnél, és nem engeded, hogy egyes kisebbségek törvények felettiek lehessenek: terrorista vagy.
 14. Ha a sajtót figyelmezteted alkotmányban rögzített kötelességeire, az igazmondásra és a kiegyensúlyozott tájékoztatásra: terrorista vagy.
 15. Ha bármiben is kételkedsz, amit a TV-híradó, CNN, stb. cáfolhatatlan tényként eléd tár: terrorista vagy.
 16. Ha emlékezel arra, hogy tegnap még homlokegyenest ellenkezőjét mondta a TV-híradó, mint amit ma mondott: terrorista vagy.
 17. Ha kerülöd a nagy bevásárlóközpontokat, a génmanipulált élelmiszereket, igyekszel természetes, egészséges életmódot folytatni: terrorista vagy.
 18. Ha nem hiszel Szaddam vegyi fegyvereiben: terrorista vagy.
 19. Ha nem hiszel a holokausztban: terrorista vagy.
 20. Ha nem hiszel 911 Bush-féle verziójában: terrorista vagy.
 21. Ha nem hiszel a madárinfluenzában, nem ölöd le baromfiállományodat, nem vásárolsz Rumsfeld oltóanyagából, nem hagyod magad kényszerbeoltani: terrorista vagy. +++
Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: