(gondolat) – a kommunistákról


„Ha ebben az országban valakik megérdemlik az örökös statáriumot, azok a ma is rajtunk élősködő kommunisták. Az eltelt évtizedek alatt ugyanis egyértelműen bebizonyították magukról, hogy nekik semmi közük nincs semmiféle eszméhez, csak rabolni, gyilkolni és hazudni tudnak. Különös hangsúlyt kap ez napjainkban, amikor Magyarországon a kommunista pártot milliárdos tőkések irányítják. Nagyon remélem, hogy eljön az ideje annak, hogy a magyar munkások megkérdezik: no elvtársak, ki, mikor és hol dolgozott azért a vagyonért, amit a magyar néptől szereztetek? És aki nem tudja igazolni fizikai munkával a vagyonát, attól nyugodt lelkiismerettel el kell kobozni a magyar nép javára, mert a kommunisták dolgoztattak bennünket hazudva, hogy majd a szocializmusban milyen jó lesz. Hát jó is lett, de csak nekik.

A félreértések elkerülése végett, kedves olvasóm, senkit ne tévesszen meg az, hogy hogyan nevezik magukat! Az elmúlt száz évben a kommunisták Magyarországon tízszer változtatták meg pártjuk nevét, de egyetlenegyszer sem pártjuk célját. Ez a cél pedig mindig a magyarság kiirtása volt. Ezért nem szabad magyar embernek kommunistákkal még csak szóba sem állni, nemhogy közéjük lépni a kommunista pártba.” +++

Rácz Sándor: Parázsló szándék – Emlékek és tények 1956-ból, 2005.) A könyve megrendelhető Sajtószolgálatunk címén, vagy megvásárolható a Magyarok Házában Budapest, Semmelweis u. 1-3. Budapest, 2006. május 19.

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: