Szlovák vendégszeretet!

bullet.gifVan-e, aki elhiszi még a magyar politikai elitnek azt a hazugságát, hogy az EU-ban eltörlődnek a határok, és majd ezzel megoldódik a trianoni ’probléma’? A mi csoportunkat a ’80-as években az akkori Csehszlovák kommunista rendőrök ugyanígy rángatta ki, gumibot és pisztoly hadonászása közben a Kassai dóm-templom, II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelem sírboltjából. /tovább/

bullet.gifK Ö Z L E M É N Y

A Jobbik felszólítja Somogyi Ferenc külügyminisztert, hogy hallgatását megtörve végre hivatalos úton kérjen magyarázatot a szlovák féltõl a durva magyarellenes fellépésért, mely a Pozsonyba látogatott turistákkal történt.

Egykori koronázó városunkban szombaton ismételten bebizonyosodott, hogy nyomásgyakorlás nélkül hiába várjuk az utódállamok elvakultan magyarellenes hatóságaitól és politikusaitól, hogy józan belátással fölülemelkedjenek etnikai indíttatású gyûlöletükön. A pozsonyi rendõrség magyar turistákkal szemben alkalmazott, rendkívül durva és teljességgel indokolatlan fellépése arra is rávilágít, hogy a közelgõ szlovákiai választások elõtt a magyarellenesség kifizetõdõ politikai irányvonalnak tûnik a jelenlegi szlovák kormányzat, így a belügyminisztérium berkein belül is.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom már az EU-csatlakoztatásunk elõtt hangsúlyozta, hogy az utódállamok magyargyûlöletére nem lesz gyógyír az unió. A tények sajnos igazolják a jobbikos aggodalmakat, ezért különösen felelõtlen volt, hogy 2005. szeptember 26-án mind a négy parlamenti párt a kisebbségi jogok biztosításának garanciája nélkül támogatta Románia EU-csatlakozását.

Budapest, 2006. május 22.

Bíber József Tibor,a Jobbik Országos Választmányának alelnöke
(20/427-22-90)

_______________________________________________________
Jobbik Magyarországért Mozgalom – az antiliberális párt
http://jobbik.hu

bullet.gif Otthonról értesültünk, hogy Szlovákiában sorra rombolják a régi magyar emlékműveket. Budapesten ugyanez történik! Kérdésünk: vajon Szlovákiában és Magyarországon ugyanaz a marxista-vakoló magyarfaló kormány ül a bársonyszékben? -tj

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: