Hazai Levél

/Kép: egyik “Lordi” jelenet/

Meddig tűrünk még?

Az egykoron keresztény Európa nemzetállamait járomba hajtó Európa Unió nevű ingatag tákolmány még az alkotmányában sem engedett utalni a keresztény gyökerekre. Az elmúlt hetekben ezért talán meglepetést sem okozott, hogy a katolikus Olaszországban Giorgio Napolitanó személyében egy olyan kommunistát választottak államfőnek, aki annak idején szükségesnek tartotta és támogatta az 1956-os magyar [..] Szabadságharc szovjet eltiprását.

Az elmúlt héten Franciaországban az 59.cannesi filmfesztiválon az ateista szennyirodalom egyik fércmûvéből készült filmet, a “Da Vinci-kód”-ot rajongta körbe a “liberális értelmiség”. A Jézus Krisztus emlékét meggyalázó, keresztényellenes filmgyalázat bemutatásáért mégis tolonganak a filmforgalmazók. Akik tegnap még nemet mondtak az Irak megszállását és lerombolását – eredeti film- dokumentumokkal kiegészítve – ábrázoló “Farkasok völgye – Irak” címû, nyíltan Amerika és cionista ellenes török film bemutatására, azok szerint a keresztények lelkivilágába tipró film kasszasiker lesz.

Athénban a hétvégén rendezték az 51.Eurovíziós Dalfesztivált, melynek győztese – a nézők szavazatai alapján országonként összesített eredmények alapján – a Lordi nevezetû finn együttes külsõségeiben is a sátánt idézõ horrorisztikus dala.

Budapesten a XII. kerületben le akarják bontatni a magyarság õsi szimbólumát ábrázoló Turul emlékmûvet, viszont a szintén építési engedély nélkül felállított holocaust emlékmûrõl hallgat a “liberális értelmiség”. Meddig tûrünk még?

vitéz Pintér Kornél
2006. május 22.

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: