530 iraki tudóst ölt meg a Moszad


2006-05-20 – Több mint félezer iraki tudóst és akadémikust ölt meg a zsidó titkosszolgálat 2003 óta, miután azok megtagadták az együttműködést az amerikai megszállókkal – derül ki egy a Fehér Háznak készített jelentésből. A hírt a magyar (országi) sajtó elhallgatta.

Az al-Dzsazíra arab hírtévé cikke szerint az izraeli titkosszolgálat rendkívül aktív a megszállt Irakban, ahol egyik célja az iraki műszaki értelmiség kiirtása, miután a tudósok többsége megtagadta az együttműködést Amerikával. 350 arab tudóst, közel 200 egyetemi tanárt és akadémikust gyilkoltak meg a zsidók. Az áldozatok közt sok a biológus és a nukleáris szakértő. A Moszad azokat veszi célba, akik nem hajandóak az USA-ba áttelepülni és az amerikai-izraeli hatalmat szolgálni. Mindazonáltal az izraeli gengszterállam a nemzetközi jogot is súlyosan megsérti, hiszen (a gyakorlatban gyarmati sorban) leledző Irak papíron független állam és Washington szövetségese. Ám a Bush-rendszer minden további nélkül megengedi az izraeli halálkommandók működését az arab országban, sőt, a CIA bocsátotta a Moszad rendelkezésére az iraki tudósok adatait. Izrael tehát, ha formálisan nem is, de a gyakorlatban részt vesz a megszállásban.

Mindennek fényében teljesen életszerű A Farkasok völgye című török filmnek az a vonulata is, amely szerint zsidó orvosok kereskednek az iraki foglyok szerveivel.

(Kuruc.info – al-Dzsazíra nyomán)

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: