Miénk-e még 1956?

lyukas zaszlo.JPG:: '56-osok tiltakoznak a köztársasági elnök akciója miatt
2006-05-24 — Az '56-os elítéltek amiatt emelték fel hangjukat, hogy Sólyom László meghívta olasz kollégáját, a kommunista államfõt forradalmunk szabadságharcunk 50. évfordulójára. Az 56-os elítéltek képviselõi nyílt levet intéztek Sólyom László köztársasági elnökhöz az ellen tiltakozva, hogy az államfõ meghívta az olasz köztársasági elnököt az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc kitörésének 50. évfordulójára. A nyílt levélben, amelyet többek között Wittner Mária, Rácz Sándor, Balás Piri László írt alá, úgy fogalmaznak:

"az Élõ 56-osok nevében a leghatározottabban tiltakozunk az ellen, hogy olyan politikust hívjon meg a Forradalom [Magyarországon nem forradalom volt, hanem Szabadságharc és népfelkelés! -tj] és Szabadságharc kitörésének 50. évfordulójára, még akkor is, ha jelenleg õ az Olasz Köztársaság elnöke, aki nemzetközi segítséget nyújtott a magyar szabadságvágy vérbefojtásához a szovjet gyilkosoknak".

A tiltakozók arra kérik a köztársasági elnököt, hogy az olasz államfõ meghívását egy késõbbi idõpontra tegye át.+++

N.B. A hazánkban és külföldön egyaránt helytelenül használt "forradalom" szó arról árulkodik, hogy Szabadsáharcunkat sikeresen és aljas módon ellopták és kommunista politikai célokra használják, akik ellen éppen a nemzet fellázadt! Akik még továbbra is ragaszkodnak a forradalom szó használatához, sajnos, de ebben az elsajátításban maguk is résztvesznek. Forradalom csak akkor van, ha az elnyomott nép törvényes kormányzat ellen lázad fel. Magyarországon 1945 óta NINCS törvényes kormányzat, legalábbis nép érdekeit képviselő kormányzat nem létezik. És senki ne jöjjön azzal a maszlaggal, hogy de hát voltak és vannak "a demokratikus és szabad választások". A "szabad választásokkal" törvényesítették az átmentett hatalmukat és négyévenként homokot szórnak a félrevezetett állampolgárok szemeibe. Ébredjetek már fel Csipkerózsika álmaitokból! … Tóth Judit, Hazánkért

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: