Otthon újabb gyalázkodás?

60 percre betiltva a magyar VIVA –

Köszönjük, Dopeman!
2006-06-13. — A magyarországi média elhallgatta, de a Kuruc.info örömmel közli: a VIVA tévécsatornának az ORTT döntése nyomán egy órára el kellett sötétítenie képernyõjét a magyar nemzet jelképeit megsértõ botránymûsora, a „Dopeman és a haverok” miatt. Az ügyben a Jobbik januárban tett bejelentést az ORTT panaszbizottságánál. A nemzeti érdekvédõ párt akkori közleménye szerint a „tévémûsorban szereplõk bûncselekményt követhetnek el azzal, hogy gyalázzák a magyar nemzet közösségét, gúnyt ûznek az alkotmány által védett Szent Koronából és a címerbõl. Kimerítik a közösség elleni izgatás bûntettét, azzal hogy támadják a kereszténységet.”

A „zenész” üzenetét akkor a Hírszerzõ tolmácsolta: „A Jobbik bekaphatja!” Bár a foci-vb miatt sokaknak elkerülte a figyelmét, az ORTT június 11-én, vasárnap 23:00-tól 60 percre betiltotta a Z+ jogutódját, köszönhetõen annak, hogy Dopeman megsértette a rádiózásról és televíziósról szóló 1995. évi I. törvény kiskorúak védelmét célzó paragrafusait. A testület szerint a „pornográf közeli képi ábrázolás, a verbálisan naturális, extrém szexualitás a nõi nemet lealacsonyító bánásmód és promiszkuitás megjelenése súlyosan ártalmas hatást gyakorolhatott a kiskorú nézõk személyiségére”.

Üröm az örömben, hogy hajnali 00:01-perckor tovább folytathatta mûsorát a tévé, és nem kapott tetemes büntetést azért, mert korábban az általuk futatott Dopeman súlyosan meggyalázta a Szent Koronát, ami legalábbis kisebb fajta hazaárulásnak minõsíthetõ. (ETCS – Kuruc.info)

dopeman01.jpgP.S. Vajon melyik nemzetközi szeméttelep legaljáról mászott ki ez a mocskos idegen féreg, hogy Magyarországon piszkítsa a levegőt!? Hja,… tudjuk, hogy van szólásszabadság! A kórház műtőasztalain késsel vagy egyéb szerszámmal  szokták kivágni a testből a rothasztó, halálos veszélyes daganatot. A nemzet testéből is így kell eltávolítani a rothasztó egyéneket. Minél előbb, annál jobb! /tj/

Reklámok
Explore posts in the same categories: magyar-gyűlölet, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: