A beszédíró faképnél hagyja a Főparancsnokot?


G. W. Bush és Michael Gerson
A világ évek óta “élvezi” G. W. Bushnak a Teremtőjével fenntartott párbeszédekre alapozott aranyköpéseit. Gerson találmánya többek között a Bush-nak írt propagandában bőségesen használt “evil” (sátáni) szó. Bush 2002-ben mondott beszédébe Gerson besumákolta az “axis of evil” (a gonoszság központja) és “compassionate conservatisim” (könyörületes konzervatizmus?) kifejezést. /Ajvé, de jó lesz ez a világnak! -tj/ Most aztán kiderül, hogy a Bush-kormányzat egyik legfontosabb politikai tanácsadója, Michael Gerson elegánsan lelép, mert vagy megunta a konzervatív-banánt, vagy egyszerűen kifogyott ötletekből. /kép: The Economist/

A Tórát hordozgató választott nép fia, M. Gerson, — akit a világvégét-váró evangélista újjászületett “keresztények” valósággal imádnak, — 1980-ig még demokrata volt, aztán inget cserélt… Persze mi már tapasztalatból tudjuk, hogy amikor valaki a Tórát és a Talmudot használja forrásnak, akkor teljesen tök-mindegy, hogy kiknek írja a népek bolondgombával való etetéshez szükséges szószt!

Pár évvel ezelőtt valaki megkérdezte a Főparancsnok urat:
– Elnök úr, mondja, Ön szokott olvasni újságot?
– Dehogy is, nekem nincs erre szükségem, hiszen engem a tanácsadóim mindenről pontosan értesítenek – felelt méltatlankodva.

Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: