Teszünk a magyargyűlölet ellen – tüntetés a szlovák követség előtt!

police_brutality01.jpg2006-08-27. — Lassan minden elszakított magyarországi rész illegitim (törvénytelen) műállamában napi rendszerességgel vernek magyarokat származásuk miatt. A koncukat védő magyarellenes szélsőségek vérszemet kaptak a magyarországi külpolitika puhányságától és impotenciájától, legutóbb, pár nappal ezelőtt rettenthetetlen tót véglények vertek véresre egy fiatal, magyar, egyetemista kislányt.

A külügyi szóvivő szerint ez nem szép dolog, de ne szóljunk bele, mert szlovák belügy. Orbán még mindig a foci-VB fáradalmait piheni valahol külföldön, nincs egyetlen szava sem az atrocitásokról. Külhoni testvéreink pedig eközben rettegve élnek szülőhazájukban.

Nekünk ez a mozdulatlanság fáj, ezért – bár a kezdeményezés a pártok és a civil szerveződések kötelessége volna – a Kuruc.info tüntetést szervez 2006. augusztus 30-án, szerdán este 18 órakor a XIV. kerületi, Stefánia út 22-24. szám alatti szlovák követség elé. A tüntetésre az időjárástól függetlenül mindenkit elvárunk, ahol Molnár Tamás publicista, lapunk tiszteletbeli szerkesztője, Tomcat és Molnár Balázs, a Kuruc.info főszerkesztője szólal majd fel. … Kuruc.info

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: