Megfékezték a lángokat…

 A rendőrség behatolt az MTV székházába
2006 szeptember 19 — Megfékezték a lángokat az MTV székházánál – mondta el Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője keddre virradó éjjel az MTI-nek. A televízió székháza előtt összesen hat autót gyújtottak fel. Előzőleg csak négy autó lángolt, ezeket a tűzoltók már korábban eloltottak, de a tüntetők azokat újra felgyújtották – tette hozzá Molnár Péter. A kocsikról a lángok átterjedtek a televízió székházának egyik épületrészére, egy földszinti, 30-40 négyzetméteres irodára is. ostrom_06.jpgA helyiségben irodabútorok és berendezési tárgyak égtek. A lángokat keddre virradóra, kevéssel 2 óra után fékezték meg. Kiemelte: a tűzoltók az oltás során nem sérültek meg.

A szóvivő visszautasította azokat a sajtóhíreket, hogy a rendőrség tömegoszlatásra kívánta felhasználni a tűzoltóautókat. Mint mondta, azért vonultak vissza korábban, mert a helyi tűzoltóparancsnok úgy ítélte meg, hogy közvetlen életveszélyben vannak a munkatársai. Megismételte korábbi közlését, hogy az éjfél előtt riasztott tűzoltók kezéből – miután eloltották az elsőként felgyújtott autókat – a tömeg kivette a tömlőt, és azzal próbáltak betörni a székházba.ostrom1_06.jpg

A rendőrség behatolt az MTV székházába — A rendőrség a Nádor utca felől behatolt az MTV székházába – mondta az ORFK szóvivője nem sokkal hajnali három óra után az MTI-nek. Garamvölgyi László hozzátette: a rendőrök már az épületben vannak, céljuk az, hogy a székházban és az épület előtti téren is rendet teremtsenek. (MTI)

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: