ÜZENET A HŐSÖKNEK

Ircsi írta:

Kedves Barátom! Ha a tüntetők között vagy, akkor nagyon vigyázzatok magatokra! Most nem szúrhatja el a nép. Még egy ilyen lehetőségünk nem lesz. Vigyázni kell, mert ezek a férgek minden aljasságra képesek! Ezt a levelemet a listára nem engedték be, mert engedélyeztetni kell.”

ÜZENET A HŐSÖKNEK

Kedves Fiatal Barátaim!

Ti, akik két napja az 56-os forradalmárokhoz méltóan felvettétek a harcot az idegen érdekeket kiszolgáló és a Rákosi-időket idéző hazugságokra épülő hatalombirtoklókkal szemben, bárki bármit is mond HŐSÖK vagytok. Ugyanakkor féltelek Titeket, mert már e idegenszívű ország megmaradt határai között túl kevesen maradtunk. 1000 év óta mindig a legjobbjaink pusztultak, és az alja szaporodott és maradt. Ez az oka annak, hogy már csak párszázezren lehetünk.

Mint öregember, aki 1956-ot gyermekként éltem meg a Széna téren, hadd adjak egy pár tanácsot.

  • Kerüljétek az összecsapást a rendőrséggel, mert bár az MTV-nél lévő csatát megnyertétek – ezek a szemetek ezt akarták – ők az erősebbek.
  • Ugyanakkor éljetek azzal a lehetőséggel, hogy a rendőrségi távozásra történő felszólítása után azonnal elmentek egy másik helyszínre.
  • Minél több helyszint kell a rendőrségnek biztosítani, annál jobban szétforgácsolódik. 1000 embernél nem tud többet kiállítani és már ott vannak a Parlamentnél, a Fehérháznál, az MTV-nél a Rádiónál, az Apró-Gyurcsány villánál. Hadd védjék Hiller, Lendvai, Juhász, Kuncze, és az összes többi szemét komcsi házát, lakását.
  • Meg kell őket őrjíteni, hadd rohanjanak az egyik helyszínről a másikra, ne legyen egy perc nyugtuk se. És ha odaérnek az új helyszínre, és ti ott vagytok, menjetek el egy újabb helyre. Ha nem vagytok ott, akkor pedig hadd várakozzanak.
  • Állandó mozgásban kell lenni. A rendőrség nem tud egyidőben 200-300 objektumot biztosítani. Ebbe beleőrülnek és kifáradnak.

Egy tapasztalt 56-os a Széna-térről

Reklámok
Explore posts in the same categories: 1956-2006, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: