Külföldi tüntetésekről

LONDON — Ma vasárnap délelőtt (10-13 óráig) a londonban élő magyarok tovább folytatták a magyar követség előtt szerdán megkezdett tüntetésüket, Gyurcsány és kormánya lemondását követelve. A rendőrségnek bejelentett tüntetésre, London központi terén, a Trafalgar tér szélénél a National Galery épülete előtt, mintegy 50-60 többnyire fiatal gyülekezett, hogy tiltakozzon a hazug Gyurcsány és kormánya ellen. Legközelebb a Downing Street 10 szám (Tony Blair miniszterelnök háza) előtt fogjuk folytatni valamint az angol Parlament előtt.
Ujj Mihály
A 64 Vármegye Ifj. Mozgalom
Londoni Elnöke

TORONTO — 2006. szeptember 23-án, szombat délután 4-6 óra között a Magyar Köztársaság torontoi Főkonzulátusa előtt (425 Bloor St. East.) Felolvasták a KOSSUTH TÉRI TÜNTETŐK PETICIÓJÁT, mert ország-világ előtt bebizonyosodott, hogy a legutóbbi országgyülési választások győztes pártjai és annak miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc (MSZP) tudatosan, előre megfontolt szándékkal, aljas hatalmi érdekből eltitkolta a közérdekű adatokat az ország súlyos gazdasági helyzetéről, és ezzel megtévesztette a választópolgárokat!
Egyszóval: csalással került hatalomra!

Nevetségesnek tartjuk Orbán Viktor állítását és kifogását, miszerint “robbantásoktól és rendzavarásoktól tartottak, és azért kellett elhalasztani erre a napra tervezett közgyűlést!”
Az Országos Rendőrségnek nem volt tudomása a fenyegető robbantásokról!

Kanadai Magyar Kulturális Tanács
Kanadai Magyarok Szövetsége
Észak-Amerikai Országos Magyar Szervezetek Szövetsége

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: