Idegen titkosszolgálat hazánkban?

/kép: Az IN-KAL jelvénye/

“És elküldé őket Mózes a Kánaán földének megkémlélésére… És nézzétek meg a földet, hogy milyen az és a népet, amely lakozik azon: erős-é az vagy erőtlen, kevés-é az vagy sok?” /Mózes IV. könyve, 13:18-19/

Az izraeli titkosszolgálat egyike a világ legrégibb hírszerző intézményének. Rokonszenveznek a liberálisokkal, az anarchistákkal, a szociáldemokratákkal. Egyszóval minden olyan elem, amely a ellenséges nézeteket és érzelmeket vall a Haza érdekei iránt. Ez így volt a 20. század kezdete óta ami a mai napig tart! Hihetetlen? Íme olyan valaki, aki járatos és tapasztalt az ilyen körökben!

::: Részlet Kozenkay Jenő egykori kémelhárító tisztnek a Magyar Demokratának adott beszédéből:

“(..)Ez egy jól szervezett operatív akció keretében zajlott, amihez többféle támogatás kellett. Szükséges volt, hogy a hazai titkosszolgálatok – magyarul mondva – ne pofázzanak bele, és szükség volt médiatámogatásra. Az a szervezett erő, amely parancsra van jele a médiában, és most rendkívül hallgatag, az a Moszad állománya. Az izraeli belbiztonsági szolgálat, a Sin Bét honlapján toborzó felhívás olvasható, amely arra hívja a zsidó fiatalokat, hogy vállaljanak fizetett munkát a Moszadnál, a hírszerzéstől a kiszolgáló tevékenységig mindenféle területen. Az izraeli titkosszolgálat keresztbe-kasul átszövi a magyar közigazgatást, a tömegtájékoztatást, a hatalmi szerveket, beleértve a titkosszolgálatokat is. Olyanok vagyunk, mint egy lyukaktól hemzsegő ementáli sajt. Tény, hogy a magyar nemzetbiztonság aláásása nem magyar, hanem idegen érdek. A mélységes hallgatás bizonyítja, hogy telibe találtam. Legfőképp két ember hallgatott, akiknek meg kellett volna szólalni ebben az ügyben. Az egyik Lamperth Mónika belügyminiszter asszony, a titokgazda, a másik Gyurcsány Ferenc, aki amúgy mindenhez hozzászól. Ebben az ügyben azonban még véletlenül sem hallatta a hangját. Azok, akik ebben a szakmában, ebben a titkosszolgálati közegben dolgoztak vagy dolgoznak, tudják, hogy nem csak arra kell figyelni, hogy ki mit mond, hanem arra is, hogy ki mit nem mond, vagy ki az, aki hallgat. Gyakran kell a sorok között olvasni.

– Milyen erőt képvisel az izraeli titkosszolgálat hazánkban?
– Magyarországon hétezer és tizenháromezer fő között van a Moszad ügynökeinek a száma. Ezek nem mind hírszerzők és kémelhárítók. Vannak köztük az operatív találkozások helyszínéül szolgáló lakások tulajdonosai, futárok, olyan cégvezetők, akik a rendszer működtetéséhez biztosítják a pénzt, és mások. A Moszad minden megyében, minden városban a döntés-előkészítő és döntéshozó helyen jelen van. (…)”

Kérdezzük: milyen jogon és alapon tevékenykedhet tízezernyi idegen titkosszolgálati ügynök egy “függgetlennek” mondott országban? Csak nem magunktól védenek meg bennünket a saját érdekünkben?/tj/

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: