Talán még az “Andrássy út 60” is újranyílt?

cartoon-torture.jpgValaki az Amnesty International (AI) nevű emberjogi intézményt javasolja a magyar fiatalok megmentése érdekében, akiket jelenleg kegyetlenséggel kezelnek a magyarországi rendőrségen. — Talán még az “Andrássy út 60” is újranyílt? — A hírekből értesülünk, hogy a kormány szolgálatba hívta az ilyen esetekre a “szakértelemmel jól felszerelt” kádárista-pribékeit! Tehát a teljes visszarendeződéssel állunk szembe!

Korábbi tapasztalatból tudom, hogy az AI nem minden esetben hajlandó segítséget nyújtani. Amikor a ’80-as években erdélyi magyarokat kínoztak Ceausescu hóhérai, az intézmény fejesei nem voltak hajlandóak hideg vízbe mártani a kezüket! Kerek-perec azt mondták: hogy “az intézmény nem politizál!” Azt már ne is kérdezd, Kedves Olvasó, hogy KIK alapították ezt a sóhivatalt és KIK vezetik! Gyakorlatilag csak az adhat védelmet a lefogott és megkínzott fiataloknak, ha külföldön széleskörű nyílvánosség elé tárjuk mindazt, ami napjainkban ma Magyarországon történik! Nem tudom mennyit segítenének a levélírások, a különböző országok parlamenti képviselőkhöz, rádióállomások és az irányított sajtóhoz benyújtott tudósítás. De úgy érzem, torture.jpgmindenkinek — beleértve az egyházakat és az ú.n. nemzeti egyesületeket, szervezeteket! — magyar kötelessége megtenni a magyarokért, amit lehet! Most nem szabad hallgatni, semlegesnek maradni, most ordítani kell. A hallgatás, néma jóváhagyás és meghunyászkodás. Ha zsidókat és cigányokat kínoznának azért, mert —Uram Bocsá’ — a magyarokkal együtt tüntettek a Kossuth téren, akkor már minden külföldi folyóirat az első oldalon ezzel foglalkozna …!

file-icon.gif Akik angol nyelven olvasnak, ajánlom a Wikipedia Internetes oldalát, ahol nemzetközi törvények értelmében foglalkoznak a Kínzásokkal (Torture)
WIKIPEDIA The Free Encylopedia

A Magyarok Istene óvja Hazánkat és a magyar fiatalokat!

Reklámok
Explore posts in the same categories: 1956-2006, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: