Friss Hírek

file-icon.gifDrákói ítéletek a felkelők ellencartoon-torture.jpg
Összesen hat és fél év börtönt szabott ki a bíróság három, a kormány ellen tüntető fiatal ügyében – jelenti a HavariaPress. Mindhárom tüntető ügyében a hétfői nap folyamán született meg az első fokú ítélet, a bíróságok mindhármukat bűnösnek mondták ki, és letöltendő börtönbüntetést szabtak ki rájuk… Tovább »

file-icon.gif 3,5 év a felkelők mellett harcoló rendőrtisztnek
2006-10-02. 17:17:24 — A bíró által is szigorúnak és súlyosnak mondott ítélet nem jogerős. A dunakeszi rendőrtisztet, Udvari Ákost négy rendbeli szolgálati közeg elleni súlyos testi sértéssel járó erőszak kísérlete miatt mondta ki bűnösnek a Fővárosi Bíróság katonai tanácsa, a garázdaság vádja alól felmentették… Tovább »

file-icon.gif Külön nyomozócsoport a felkelők üldözésére
2006-10-02. 13:59:08 — A Magyar Televízió székházának ostromlói közül még mindigokol.GIF több mint 100 embert keresnek a rendőrök, de ugyanennyi embert már sikerült beazonosítani és előállítani. A budapesti rendőr-főkapitány külön nyomozócsoportot hozott létre, amelynek további rendbontó, garázda személyek beazonosítása és aztán eljárás alá vonása a feladata – ismertette a helyzetet Schön Péter, a BRFK szóvivője… Tovább »

Reklámok
Explore posts in the same categories: 1956-2006, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: