Senkisem tud semmit, csak én, és a nagypapám!

Hol vannak a kényszerleszállást végrehajtó Boeing utasai?
Petőfi Rádió – 2006. október 5. — Egyelőre egyik illetékesnek tűnő szervezet sem nyilatkozik arról, hol tartózkodik most annak a repülőgépnek a 165 utasa, amelyik szerda este hajtott végre kényszerleszállást Budapesten. A Boeing állítólag Kuwaitba szállít amerikai katonákat. A Kuvaitba tartó Boeing-757-es szerdán üzemanyagfelvétel után volt kénytelen újra visszafordulni, hajtóműhiba miatt. A Közlekedésbiztonsági Szervezet szóvivője a Magyar Rádiónak elmondta: még tart a gép műszaki vizsgálata, így nem tudni, mikor hagyhatja el az országot. Arra a kérdésre azonban, hol van most a gépen utazó 157 katona és a nyolctagú személyzet, nem tudott válaszolni. Mint mondta, a kérdésben a határőrség az illetékes.

Tímár Zoltán, a határőrség kommunikációs osztályának vezetője azonban közölte: ‘nem illetékes az ügyben, az amerikai gép utasai nem jelezték belépési szándékukat Magyarországra, és ezt nem is kell megtenniük, akkor sem ha a gép javítása napokig tartna. Feltehetőleg a reptéren tartózkodnak…”Ezután az amerikai katonák hollétéről a Budapest Airport szóvivőjénél is érdeklődtünk, azonban ő sem akart felvilágosítást adni. Mint mondta, a Közlekedésbiztonsági Szervezet illetékes az ügyben, ezzel pedig a kör bezárult.”

clashes2.jpg Megjegyzés egy olvasótól: “Az lesz mint Boszniában? Majd megszállják a fővarost, aztán az országot, elosztva a katonákat a megtervezett “honvédelemre”! A nép pedig szépen akart velük tárgyalni. Hiába. …. Ezalatt röhögnek rajtunk. Közben a háttérben csendben, patkányok módjára, úgy mint az oroszok 56-ban, belopakodnak. Az elmúlt két hétben elég idejük volt arra, hogy összeszedjék a tüntetőket és megszervezzék a Gyurcsányék és mások védelmét és a népfelkelés leverését. — Kuvaitba mennek az amerikai katonák! Ugyan, valaki ezt elhiszi?! Itt már világos, hogy az 50. évfordulón polgárháborúra készülnek, mert a több mint nyolcezer-milliárdot semmiképpen sem akarják kiadni a kezükből. Üres kézzel, fegyver nélkül senkise menjen a terekre, kezdődnek az utcai harcok! Emlekezzünk: a múltkor is lovas fegyveresekkel verték szét a békés tüntetőket… A népnek azonnal el kellene zárni a repülőteret, mert különben elveszett a haza, es a nemzet. Isten óvja a Magyart!+++

Reklámok
Explore posts in the same categories: 1956-2006, népfelkelés, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: