Rendkívüli üzenet!

Internetes laptársunk a Kuruc.Info közli:

“A karhatalom által körözött Budaházy György ismét üzenetet juttatott el szerkesztõségünkbe, melyet alább változtatás nélkül közlünk. (Ezt azóta a sztálinista ÁVH-s diktatúra leszedette a kuruc.info honlapról, ezért küldöm Nektek!!!) A forradalmár úgy látja, Gyurcsány esetleges távozása, rendszerváltás nélkül önmagában semmit sem ér.”

ostrom1_06.jpgHonfitársak! — A szeptember 18-i győzelem, majd a másnapi csatavesztés után a forradalom az állóháború állapotába került. Orbán Viktor belekényszerített minket ebbe az önkormányzati választásba. Nagy hazardírozás volt, de szerencsére bejött. Remélem nem bízza el magát, és hiszi azt, hogy mindenki a FIDESZ feltétlen híve, aki most rájuk szavazott. Erőt kellett felmutatni a hatalommal szemben, és ezt most csak így lehetett megtenni. Ennek következtében sajnos azok az alulról jövő, rendszerváltó új hangok, melyek a Kossuth téren vagy az ország más városaiban folyó tüntetéseken hallhatóak, nem tudtak ezen a választáson részt venni. Persze valószínű, hogy ez volt az egyik fő cél, megőrizni a népképviselet terén a kizárólagosságot és ezzel a zsíros jövedelmet, a 89-es kerek asztal lovagjai számára.

Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni, a köztársasági elnök beszéde is a nemzetbiztonsági bizottság szeptember 19-i, 30 évre titkosított ülésén, a pártok által kialakított forgatókönyv része. Gyurcsány a végletekig kapaszkodik a székébe, és amikor már tarthatatlan a helyzet, akkor lemondatják, evvel leszerelve a forradalmi hangulatot (szerintünk Juhász, Szili vagy egy ezekhez hasonló klón lép a helyébe, s az orbáni tábor majd ezt mutatja fel gyõzelemként a kifárasztott nemzetieknek, miközben alapvetõen a rendszer mit sem változik – a szerk.).

De mi nem állhatunk itt meg, nem gondolhatják rólunk, hogy olyan hülyék vagyunk, hogy ezzel megelégszünk (ráadásul egyelőre Gyurcsánynak esze ágában sincs lemondani). Nekünk el kell érnünk a szintén illegitim parlament feloszlatását, de nem úgy, hogy gyorsan kiírnak egy új szavazást, és megint választhatunk ugyanezek közül, ahogy ez vasárnap történt. Nem, nekünk el kell jutnunk egy alkotmányozó nemzetgyűlésig, ahol újragondolunk mindent, és ahol felszámoljuk ezt a pártokráciát és lerakjuk az igazi népképviselet alapjait. Elérkezett az idő, hogy a piknikezős, énekelgetős szeressük egymást, bocsássunk meg ellenségeinknek típusú happening tüntetés helyett újra támadásba lendüljünk. Erő felmutatás nélkül egy demokratikusabb hatalmat sem lehet legyőzni, pláne nem ezt a diktatúrát.

Az MSZP-s SZDSZ-es makacskodás (egy lépést se akarnak hátrálni) fel is hatalmaz erre minket. A vidéknek mozdulnia kell, be kell ülni gépjárműveikbe és körbezárva blokád alá vonni a vörös Budapestet (alul közlöm az ehhez szükséges útlezárások helyszíneit). A fővárosi hazafiaknak meg keresztbe kell állni a hidakon. Az így kialakult helyzetet az egyébként is agyonhajszolt, túlterhelt rendőrség már képtelen lesz megoldani, az ő átállásukat el kell érni, ha szép szóval nem megy, akkor egy újabb ütközetben le kell õket győzni. Utána el kell kezdeni begyőjteni a hazánkat tönkretevő bűnbanda tagjait, de nem csak a politikai főkolomposokat, hanem a minket lecsürhéző médiasöpredék tagjait, és a pénzügyi hátterüket megteremtő gazdasági bűnözőket is (igazán elkezdhetne már valaki az Interneten összeállítani egy fényképes, adatos nyilvántartást róluk). Persze nem feledkezhetünk meg a még mindig raboskodó szabadságharcosok kiszabadításáról sem! Legyünk már bátrak, nincs mire várnunk! Meddig kell még bujkálni ebben az országban a hazafiaknak?

Budapest blokádjához szükséges útlezárások (a !!! -lel megjelöltek a kiemelten fontosak) [………..]
Budaházy György

Magyarázat: Budaházy György szabadságharcos honfitársunk minden szavával egyetértünk! Gyurcsány menesztése az égvilágon semmiféle változást nem hozhat a nemzet életében, mert a jelenlegi összes parlamenti párt a Nemzetközi Pénzrendszer szolgálatában ügynökösködik. Aki ezt nem akarja elhinni, csak gondoljon az MDF-be beröpített Antall József uralmára és ami azután következett! A kígyó megmaradt, mert levedlette a bőrét!

Magyarországi testvéreink megértését kérjük! Figyelembe véve a kanadai törvényeket, Budaházy György üzenetének a legfontosabb részét — ‘a blokádokhoz szükséges útlezárások tervét’ — itt és most nem közölhetjük. Valamilyen más megoldásra lenne szükség!
Drága Testvéreink! A Hazánkért Veletek érez és a lehetőségekhez mérten küzd értetek!

A Magyarok Istene óvja Magyarországot és a Nemzetet!
Tóth Judit, Hazánkért

—-

“Ez az óra a várakozás órája, a kampánynak vége, a választás megtörtént, még nem ismerjük az eredményeket. Szeptember 17-e óta rendkívüli események történtek. Most, amikor még nem kezdenek jönni az eredmények, most mielőtt még a pártok nekiállnának magyarázni a választópolgárok döntését, és mielőtt a politika folytatná ott, ahol két nappal ezelőtt abbahagyta…”

Sólyom László önkormányzati választások utáni beszédét már mindenki hallota. / 2006.10. 1.

Explore posts in the same categories: 1956-2006, népfelkelés, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: