Orbán megint kínálgatja a bolondgombákat?

Orbán Viktor beszéde a Kossuth téren:

Orbán Viktor a Kossuth téren összegyűlt százezres tömeg előtt arra szólította fel a kormányt, állítsanak új miniszterelnököt és szakértőkből álló kormányt az ország élére mert “csak így lehet, tiszta lappal kivezetni az országot a válságból.” És minden napra [..?] nagygyűlést hirdetett.

Nem szeretnék innen kintről, Kanadából “nagygyűlés-rontó” lenni, de már engedje meg a világ, … jól értettük? … ‘ez a kormány állítson új miniszterelnököt és szakértőkből álló kormányt az ország élére.’???? Hát tényleg ennyire ostobának tekintik a magyarságot? Az elmúlt 16 évben nem éppen a privatizációs-SZAKÉRTŐK vitték Magyarországot a szakadék szélére?

“(…) úgy érezzük, kockán forog az ország becsülete.” — Orbán úr, Ön téved! Ott a Parlamentben valamennyi hazudozó új-bolsevista-vakoló szégyenletes politikus hitele veszett el ország és világ előtt! Igen, míg az országot teljesen kirabolták és idegenek kezére játszották át: a pecsenyéjüket sütögetők hada! Hazánk mai állapotáért az Ön pártja éppen olyan felelős, mint az MSZP-SZDSZ meg a többi párt!

A világ közvéleménye most is csodálattal figyeli a szeptember 17-től tüntető magyar nép bátorságát és hősiességét, példát mutatva az iraki és afganisztáni háború hazugságaival becsapott amerikai népnek, amely ma már Amerika nagyobb városaiban vonul fel tüntetni a másik hazudozó, G.W. Bush elnökkel ellen!

“Az önkormányzati választás vízválasztó volt, az MSZP történelmi vereséget szenvedett, az igazság pedig történelmi győzelmet aratott. Magyarország sohasem lesz olyan, mint eddig volt, megtörtént az erkölcsi ébredés, a kijózanodás, és “leszámoltunk néhány illúzióval” – tette hozzá Orbán Viktor.” —

Na és? Akkor mi van, ha az MSZP történelmi vereséget szenvedett?” Nem volt még ilyen a Párt történetében? Sztálin tán’ nem szenvedett történelmi vereséget, amit a XX. Pártkongresszuson Hruscsov, politikai érdekből oly ügyesen kihasznált a néptömegek megtévesztésére? Az MSZP-t majd átkeresztelik, behoznak miniszterelnöknek egy újabb jóbeszédű maffiózót, és minden marad a régi! A nemzetközi bankároktól felvett további dollármilliárdok pedig tovább gurulnak a feneketlen zsebekbe, mert erről senki nem beszél, még Ön sem! Nem gondolja, hogy ez is az erkölcsi ébredéshez tartozik?

Hogy az igazság mennyire aratott történelmi győzelmet, nem az MSZP-SZDSZ-nek máris közreműködést ígérő Orbán Viktor fogja megmondani, hanem a népakarat!
Tóth Judit, Hazánkért

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: