Jöjj megváltó napfény és vihar..!

  • Morális válság (Magyar Világ,2006.10.8.)

A szeptember 17-i események csak kezdeti lökést adtak a magyar politikai „elit” végnapjaihoz. Álljanak Hazánk valamennyi polgára előtt intő példaként a történések. Valamennyi párt versengve okolja egymást a kialakult erkölcsi, gazdasági és politikai válságért. Megszólalnak az úgynevezett nagy öregek, Boross Péter, Horn Gyula és szinte az összes felelős, [ne hagyjuk ki az ex-hazafias-népfrontos Pozsgayt sem! -tj] akik Magyarországot ebbe a méltatlan helyzetbe sodorták az utóbbi évtizedekben.

Megdöbbentő nyilatkozatok hangzanak el, Stumpf István Bokros Lajost javasolja miniszterelnöknek, de Pokorni hátba támadja Orbánt, Varga Mihály, a fideszes, szakértői kormányért kiált. Kuncze Gábor lemond, mert kiderültek az SZDSZ lopásai és csalásai, a lakásmaffiózós család, Dávid Ibolya pedig erkölcsi megújulásról beszél.

A gazdaság, a munkaerő, a belső értékrend hiánya olyan káoszt keletkeztetett, hogy ma a szocialista párton belül is három markáns irányzat alakult ki, a bandériumok között. Az első, hazudjunk tovább! A második, erősítsük meg Gyurcsány Ferencet, de válasszuk le róla az erkölcstelen szex-barátait, a volt kiszeseket! A harmadik, kössünk nagykoalíciót a Fidesz, úgynevezett liberális szárnyával, amelyet majdan az SZDSZ-es Fodor Gábor szárnyával lehet megerősíteni.

A Fideszen belül szintén látszanak a repedések, de még mindig nem beszél senki arról, hogy mi a válság alapvető kiváltó oka. A kialakult helyzet kezeléséről pedig azért sem tud senki értelmes gondolatot elmondani, mert mindannyian fogottak, a „rendszerváltozás” bajnokai, akik döntő többségében, a nemzeti vagyont a saját javukra sajátították ki.

Teljes erkölcsi válságban vannak a bíróságok. Az igazságszolgáltatás térdre rogyott, a bírói maffia ténykedése miatt. A rendőrség, az ügyészség és a közintézmények tulajdonképpen az elmúlt három hétben már nem végezték feladatukat sem a rájuk bízott hatósági, sem pedig a polgári lakosság kiszolgálásának törvényben előírt kötelezettségeit.

De egyértelmű vélemény alakult ki Nyugaton és Keleten, hogy Magyarországot ez a politikai horda csak válságból válságba tudja vezetni és nem is értik, mi folyik az utcán. Az utca pedig türelmes és békés forradalmat hajt végre, annak ellenére, hogy az emelvényen a nevesincs senkik már osztják a pozíciókat miniszterelnököstől, miniszterestől, köztársasági elnököstől, mindenestől. Jöjj megváltó napfény és vihar és söpörd el ezt a szennyet, amelyet idegen érdekek erőltettek rá a magyar népre! Az a kérdés, hogy miért nem oszlatják fel a parlamentet maguk a képviselők, minden esetben válasz nélkül marad, illetve sommás rövidséggel; minket négy évre választottak és ebből élünk – ez a felelet.

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: