Hazai Levél

Ma hétfő hajnali 3 órakor rátámadtak a mocskos kommunista rendőrök óriási gyűlölettel lövik-verik az embereket egész nap a Kossuth téren rátámadtak az emberekre hajnali 3-kor. Azóta a nyugati pályaudvarnál, a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Asztóriánál, a Deák térnél, és mindenütt ütik-verik az embereket. A könnygáz gránátokat NEM az emberek lába elé lövik, ahogy a nemzetközi törvények előírják, hanem belelövik az emberek arcába, testébe. Délután elkezdték gumigolyókkal is lőni az embereket – válogatás nélkül a deák téri metró megállóból kijövő békésen közlekedők és semmit sem sejtő emberekre is rálőttek a rendőri elnyomó szervek. Volt, akit szemen lőttek, volt, akit szájba lőttek, a súlyosan sérült vérző embereket nincs elég mentő elvinni.

Hogy a kommunisták erre előre elkészültek arra bizonyíték, hogy 7 nappal ezelőtt a belügyminiszter megrendelt nagy mennyiségű vért, a budapesti kórházakba. Még csodálkoztam is, minek, hiszen nincs semmi baj…De most már értem, hiszen 7 nappal ezelőtt már tudta a komcsi hóhér hogy rátámad a nemzetre a békésen tüntető asszonyokra, kisgyerekekre, nyugdíjasokra a mocskos terrorista rendőrök élvezettel verik az öreg nyugdíjas néniket, bácsikat…

Milyen bátrak a kommunista pribékek ma is, most is… fegyvertelen aggastyánokat ütnek-vernek…. Egész életemben gyűlöltem a kommunista bandákat, de most már szeretnék megölni minden rohadt bolsit. Ezek nem emberek, hanem állatok – tolvajok- hazugok- hazaárulók és tömeggyilkosok – MINDANNYIAN. Küldök majd újabb híreket, ahogy hallom barátaimtól, akik szerte a városban harcolnak. Sajnos én beteg vagyok, de ha nem lennék beteg, akkor boldogan mennék harcolni a bolsevista mocskok ellen. Hétfő hajnal 3 óta mennek a harcok pesten.

Szeretettel: István

Reklámok
Explore posts in the same categories: 1956-2006, HAZAI LEVÉL

%d blogger ezt kedveli: