Percről-percre!

Hatalom pelenkában 2: időseket és nőket gumibotoznak, duzzad a tömeg! (percről-percre)
13:48 A Corvin közben egyre duzzad a tömeg, a szám a több tízezret is elérheti – jelenti tudósítónk. Gyurcsány pribékjei elszivárogtak a környékről. /jelentések percről-percre/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tisztelt magyar rendőrség, Kanadából üzenek nektek! Ha magyarok lennétek… igazán magyar szívű magyarok! … akkor tudnátok hol van a helyetek és tömegesen állnátok a tüntetők mellé, mint az tette 1956-ban a több tucatnyi orosz és magyar katona! A tömeg olyan, mint a hatalmas hullámokat verő tenger: ha egyszer dühében feltámad, elmos mindent az viharzo-tenger.JPGútjában. Ám ha nem vagytok magyarok és zsíros fizetés ellenében az idegen Moszadnak, CIA-nak, G. W. Bush-nak, Európai Uniónak szolgáltok, akkor úgyis hiába üzentem. Ti is tudjátok, hogy két úrnak nem lehet szolgálni! Márpedig az általatok szolgált rendszer nem “úr” többé, de még ember sem, mert a helyét a Kossuth téri hős felkelő magyar nép vette át! A magyar nép az ÚR!
Ha úgy határoztok, hogy hűségesen megmaradtok a rabló-hazug kommunisták mellett, akkor öreg napjaitokban fogjátok sajnálni, hogy 2006-ban nem írhattátok be neveiteket a történelembe! Rendőr, ha magyar vagy, tudod hol a helyed!

Tóth Judit, Hazánkért

Reklámok
Explore posts in the same categories: 1956-2006

%d blogger ezt kedveli: