"Nemzetközi jog"? Ugyan, hol és kiknek?

Videofilm a Ferenciek terén történt oszlatásról. Fontos tanulsága, hogy a gyurcsány-gergényi-jugend már 5000 emberrel szemben sem mert fellépni! Megvárták szépen, amíg a tüntetõk hazamennek, és csak akkor mertek megindulni, amikor már alig 100 tüntetõ maradt vagy 1000 rendõrrel szemben. Ideje felhagyni végre a “Magyar rendõr velünk van” skandálással, ezek pitbullagyú, szadista patkányok, semmivel sem különbek, mint az egykori ÁVH, és a sorsuk is az kell, hogy legyen! Ráadásul csak többszörös túlerőben mernek támadni, gyávák, mint a legtöbb “patkányfaj”… Álarcok mögé bújt sok idegen fajzat! Honnan jöttek, ki fizeti őket? Ezek nem magyarok!

Felkerült a feljelentés a rendõrséggel szemben a gyülekezési szabadság megsértése, valamint a nemzetközi jog által is tiltott módszerek és fegyverek bevetése miatt. Kérek mindenkit, hogy aki fényképpel, videóval, tanúvallomástétellet tud segíteni, adja meg a nevét, címét a honlapon található szerkesztõség – e-mailen.

Felkerült még Bokor Imre professzor három rövidebb reakciója is a történtekre: Fontos Közlemény, Rabparlament felhívása, Gumobotosok /tovább/

A rendőrség kegyetlenségei

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: