Hazai Levél

“Kanadából könnyû pofázni! Más lenne a véleménye, ha az Ön autóját
gyújtották volna fel, vagy az ön üzletét verték volna szét ezek a
szarrágók. ( mármint a hazafiak ) Ne csak a szennyláda Hír tv-t nézze,
hanem a magyar valóságot is! Ahogy már Kozankay Jenõnek is ajánlottam, szerintem Ön is kezeltesse magát! Higgye el nem fáj!
/Pénzes István, párton kívüli/”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az elmúlt 23 évben volt szerencsém találkozni olyan egyénekkel, akiknek nem tetszett a rádión bemondott sajtószemlém, és ajánlották: “ahelyett, hogy itt Kanadában pofázik, menjen haza és tartsa oda a hátát, ahol majd késsel megszúrkálják!” – Úgy látszik, az illető a nagy változások idején visszatelepedett és most otthonról üzenget hasonlókat. Sokat gondolkodtam, hogy közzé tegyem-e a fenti barátságos drótpostát, hiszen a szerzője most oly boldog lehet, hogy végre beolvashatott a kanadai szerkesztőnek! Vitatkozni nem kívánok Pénzes úrral, hiszen teljesen más bolygón élünk – úgy lélekben mint fizikailag. Uram, önnek onnan nincs jogában diktálni, hogy én itt mit nézzek, írjak vagy olvassak!

Ez a magyar valóság! image007.JPG

Egyet azért megjegyeznék: azok, akik szeptember óta ott a Kossuth téren a hazáért az életüket kockáztatják az idegen hatalmat kiszolgáló embertelen rendőrséggel szemben, megérdemlik a legnagyobb tiszteletet, s hogy Magyar Hősöknek tekintsük őket! Ugyanakkor önmagáról fest nagyon sötét képet az, akinek a rettenetes elszántsággal vívott védelmi harc idején csak annyi gondja van, hogy “az üzletét és az autóját szétverték,” — amit talán éppen az esztelen kommunista karhatalmistáknak köszönhet. Pénzes úr, talán vegye fontolóra Gyurcsány ajánlatát: “El lehet menni Magyarországról!”

/Tóth Judit, Hazánkért/

Reklámok
Explore posts in the same categories: 1956-2006, HAZAI LEVÉL

%d blogger ezt kedveli: