Kanadából figyeljük, mi történik otthon

HAZAI LEVÉL

Orbán futása… avagy a vörösboros bélszín igaz története…
Miközben a politika a rendőrszuronyok fedezékében gyűlölködik a ppsz-el szemben, mint az egyetlen párttal és erővel, amelynek van programja és Alapvetése a jövőre nézve, addig a kilóra megvett Nemzeti Bizottmányok, — mert állítólag már jó sok van belőlük, — meg a Patrubany román ügynökség, szétszervezte a tüntetéseket és ahová odafértek, elvették az emberek kedvét attól, hogy forradalmat csináljanak.

Ez utóbi díszes csapatok, miközben Orbán épp leszerepelt az Astóriánál, hátrahagyva hűséges csatlósát Márius vitézt, hogy fedezze a hátát, addig hiszik vagy sem kedves olvasóink, de az alábbiak történtek.

2006. október 23-án délután, — úgy 4 és 5 között, — Patrubány, a román ügynök, fogadást adott az általa menedzselt úgynevezett Nemzeti Bizottmánynak. Nyilván volt fedezet is, mert ez a Bizottmány az a bizottmány, amelyik kb. 25 millió forintot sikkasztott el a Kossuth téri adományokból. Miközben a rendőrök már lőtték a tüntetőket, addig Patrubány és bandája vörösboros szarvasbélszint ( a legdrágább húsféle Magyarországon )csemegézett. Természetesen a dáridózó Magyarok Világszövetsége vezérkara, már aki jelen volt, no meg a Nemzeti Bizottmány elnöksége, amelyben minden híresztelés ellenére, Kőrösi Imre nincs jelen- bár ennek az ellenkezőjét hirdetik folyton – pontosan tudta, mi történik odakinn.

Gonda László német-magyar állampolgár, főtolvaj és torokvágással, gyilkolászással fenyegetőző fősenki, az alábbiakat nyögte ki teli szájjal:

– Nagyon sajnálom az áldozatokat, de a testre is gondolni kell, majd ha befejeztük az evést, kimegyünk az erkélyre! Így is történt! Az akkor már félrészeg csapat az erkélyen az alábbiakat kajabálta:

– elindultak a tankjaink ( Bene Gábor a szalmakalapos bohóc )
– majd jól széttaposunk mindenkit!

Ezt követően, mint akik jól végezték dolgukat, visszamentek és folytatták a tivornyát, miközben magyarok ezreit verte össze a III. Köztársaság gyilkos rendőrsége, Gergényi, a “görény” vezetésével. Nem kommentálnánk tovább a fentieket, mert még nekünk is hánynunk kell.

/közli a PPSZ Sajtószolgálat/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Reklámok
Explore posts in the same categories: HAZAI LEVÉL

%d blogger ezt kedveli: