Elvégre a pártok nem élhetnek zsíroskenyéren!


Az SZDSZ többszörösére emelné saját állami támogatását
A parlamenti pártok, az állami költségvetésből már úgyis kapják a százmilliókat, működési költségük fedezésére. A köztudottan zsidópárt SZDSZ ügyvivője szerint:

‘a jelenlegi 386 millió forintos pártonkénti keretösszeget 1 és 2 milliárd forint közötti összegre kellene emelni, mert a jelenlegi keretek betarthatatlanok’ – mondta a szakállas Horn Gábor. [Színes lap 2006. december 1] ... aki egyesek szerint nagyon szeret szerepelni, és főleg bölcseket mondani!

A magyar ember élete kilátástalanná vált: fizetnie kell a villanyszámlát, a gázszámlát, a vízszámlát, ugyanakkor a parlamenti pártok százmilliókat szavaznak meg maguknak az állami költségvetésből a maguk alkotta “törvényekkel” és erkölcstelenül. Az egymást váltó és zsetömködő parlamenti pártok jól tudták, hogy az adósságkezelés a magyar gazdaság kulcskérdése. Mégis az elmúlt 15 év alatt olyan hatalmas államadóságot halmoztak fel, hogy azt a Magyar Nép már sohasem tudja visszafizetni. És miért is fizetné vissza, amikor a pénzösszeg a politikusok zsebeiben kötött ki!?

A parlamenti pártok politikusai nem az ország gondjainak a megoldására, hanem saját nagyságuk és érdekeik érvényesítésére törekedtek és törekednek. Most már azt mondjuk elég volt: a pártok finanszírozását az adófizetők keservesen megkeresett pénzéből — az állami költségvetéstől alkotmányos eszközökkel el kell tiltani.

Reklámok
Explore posts in the same categories: államadósság

%d blogger ezt kedveli: