Honnan vásárolják a rendőrök új fegyvereit?

Egyre több fegyvert ad el a zsidó apartheid-rezsim

gewehr1.gifRekordévet zár idén az izraeli fegyverexport a védelmi minisztérium szóvivőjének vasárnapi bejelentése szerint, azoknak a jóslatoknak ellenére, hogy a kivitel megsínyli a haderőknek a 34 napos libanoni háborúban megmutatkozott taktikai hiányosságait. …

A védelmi minisztérium azonban arról számolt be, hogy november végéig a hadiipari cégek 4,1 milliárd dollár értékben kaptak külföldi megrendeléseket, túlszárnyalva az eddigi csúcsértéket, a 2002 azonos időszakában elért 4,02 milliárd dollárt. Ráhel Najdek-Askenázi szóvivő megjegyezte, hogy bár a teljes évi adatok csak jövőre lesznek hozzáférhetők, arra számít, hogy az eladások eddigi üteme decemberben is fennmarad.

A Defense News amerikai szaklap szerint az izraeli hadiipari kivitel a világ fegyverexportjának tíz százalékát adja, s ezzel az ország a negyedik helyen áll az Egyesült Államok, Oroszország és Franciaország mögött.

Az izraeli szóvivő asszony a libanoni háború hatásainak elmaradását azzal magyarázta, hogy a nemzetközi hadiipari ügyletek kidolgozása sokszor évekig tart, vagyis egy idei nyári esemény ezeket még nem befolyásolhatja. Kifejezte ugyanakkor reményét, hogy a jelenlegi tendencia folytatódik, függetlenül a libanoni offenzíva problémáitól, mert “a vevők megfontoltak, tudják, hogy bízhatnak a harcokban szerzett tapasztalatban”. (stop.hu)

Reklámok
Explore posts in the same categories: 1956-2006, magyar-gyűlölet, rendőrség

%d blogger ezt kedveli: