Titkos pusztításunk

Ez a magyarországi portál részletes, adatokkal, dokumentumokkal gazdagított tanulmányt tár elénk, amit — csupán önvédelemből — minden magyarnak el kell olvasni.

Kosher-Apartheid
A vallásos zsidók koshersója kálisó-mentes tiszta konyhasó, ami alkalmas a fiziológiás sópótlásra. Ezzel szemben «a nem-vallásos-zsidó lakosok» [keresztények] részére kálisóval helyettesítik a konyhasót. Ez az antifiziológiás sópótlás eltorzítja az utódokat, [lásd: torzszülöttek!] ivartalanít, betegít, korai halált okoz. A fiziológiással ellentétes a konyhasó és kálium arány a nem vallásos zsidó lakosok ételeiben, és nem ihatnak méregmentes tiszta vizet. Tovább…»

/Kattints az ábrára/
:: Forrás a kosherjelzésekhez

ADDENDUM – Nem szokásom kosher-hentesnél húsokat vásárolni — tiltja a vallásom! (Külön tanulmányt érdemel, hogyan ölik meg az állatokat a kosher-vágóhídon! Tudomásom szerint a muzulmánok ugyanazt a módszert alkalmazzák.) Amióta megtaláltam a különleges jelzéseket, megfigyeltem, hogy az éléskamrámban már egyre több az apró betűs kosher-kódozásal jelzett élelmiszer. Pl. kávé, lekvárfélék egész sorozata, konzervek, száraztészták, szódavíz, sör, savanyú uborka … stb. Általában, ezekért a jópénzért, «rabbik által megáldott» árúcikkekért sokkal magasabb árat — ez a titkos «kóser-adó» — kell fizetni, mint amelyek nincsenek «megáldva», illetve «nem felelnek meg a zsidó étkezési törvényeknek». Ami a legérdekesebb: az emberek nagy részének fogalma sincs, hogy — a tudta vagy beleegyezése nélkül — kosher-ételek fogyasztására kényszerül!

Még egy fontos dolog: mit parancsol Jahve a mózesi Tórában?
Ószövetség (Tóra) II. Törvénykönyv/14:21«Elhullott állatból ne egyetek. De a városodban lakó idegennek odaadhatod, ő megeheti, vagy add el egy teljesen idegennek. Mert az Úrnak a te Istenednek szent népe vagy…» — Szóval az idegen, pénzért megvásárolhatja a szent néptől a döglött állat husát és jóétvággyal megeheti! S talán nem is tudja, hogy a milyen húst evett. +++

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: