Demos=nép ▐ kratos=uralom

igazsag.JPGNa végre!… mostmár tudjuk!
Eddig «nem tudtuk, csak sejtettük», hogy a Kossuth téren szeptember óta tulajdonképpen önmagunktól védenek bennünket!

«Nem tíz embertől kell védeni (az ország házát), hanem különböző olyan hatásoktól, amelyek a világban rengeteg országban érvényesülnek. Magyarország is részese a nemzetközi bűnözésnek, sajnos. Ez egy globális védőintézkedés.» – magyarázkodott Kondorosi Ferenc.

Tehát amit 1956 őszén Ellenforradalomank hívtak, ma «nemzetközi terrorizmus» és emiatt kell lezárni az igazi demokrácia színterét, ahol igazi Népuralomnak voltunk/vagyunk a szemtanúi! A Lexikon meghatározása szerint: «a demokrácia olyan kormányzási rendszer, amelyben minden állampolgár politikai egyenlőséget élvez.» Sajnos, e szót a világon ma már annyira lejáratták, hogy teljesen elvesztette az eredeti értelmét. Magyarországon ma semmiféle demokrácia illetve Népuralom nem létezik, mert egy kiváltságos kisebbség uralkodik a nagytöbbség felett. Ezért történt 1956 és ezért van Kossuth tér is!

A kordonok ügye – Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkára az egyik kereskedelmi televízió vasárnap esti hírműsorában új magyarázattal állt elő.

 

parlament2.JPG«Több, mint 100 nappal ezelőtt, az 1956-os forradalom 50. évfordulójára érkező magasrangú külföldi vendégek biztonsága volt az “indok”. Az államtitkár végül mégiscsak bepillantást engedett a kormány igazi szándékaiba: “Egyébként pedig, ami azt illeti, a kormány nem szeretne társüzemeltetője lenni annak a vállalkozásnak, amit nemzeti illemhelyként ismert meg a világ. Több, mint 100 nappal ezelőtt, az 1956-os forradalom /Szabadságharc!/ 50. évfordulójára érkező magasrangú külföldi vendégek biztonsága volt az “indok”.» – mondta. «Egyébként, a kormány nem szeretne társüzemeltetője lenni annak a vállalkozásnak, amit nemzeti illemhelyként ismert meg a világ.” – mondta.▐

bash.gifA képen: az Ország Házát! nem éppen a **kondorosi ferencek** használják fel nemzeti illemhelyként??? Szégyen!.. -TJ

Reklámok
Explore posts in the same categories: Magyar szemmel, népfelkelés, Politika, rendőrség, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: