Ottó bácsi visszahozza a Római Birodalmat?

/kép: Habsburg főherceg a Vatikánban/

A Páneurópa Unió
2006_pehi_vatican_paneuropa_vs_british_empire_habsburg_thurn_taxis.gif

▐ Amikor Richard Coudenhove Kalergi gróf «Paneuropa» c. könyve megjelent 1923-ban, a két pénzeszsák, Louis Rothschild és Max Warburg jelentkeztek nála, és elég pénzösszeget ajánlottak fel, amivel felállították a Páneurópai Uniót. Leopold S. Amery, aki a Rothschildeket segítette Israel állam megalapításában, egyidőben mindent megtett, hogy az újonnan alakult szervezetet életben maradjon. Paul és Felix Warburg bemutatta Kalergi grófnak az Egyesült Államok szépségeit, de főleg a lehetőségeit, és lehetővé tette, hogy az óceán másik oldalán is megkaphassa a kellő támogatást.

Calergi szerint, Nicholas Murray Butler volt az egyik leglelkesebb támogatójuk New Yorkban. Butler a Columbia University elnöke volt akkor, akitől — Andrew Carnegie az amerikai Pilgrim Society elnöke, valamint Gerog Hegel és Emmanuel Kant filozófusok támogatója — kapta az ihletet a Carnegie Endowment felállítására.

A nemzetközi Páneuróa Uniót Kalergi vezette haláláig, 1972-ig. Akkor Otto von Habsburg főherceg, a «Le Cercle» alapítója vette át a mai napig tartó elnökséget. Az elmúlt 60 évben, dúsgazdag kiváltságosok egész csapata, a Páneurópai Unión kívül még a Máltai Lovagok és az Opus Dei nevezetű szervezeteket is támogatták. Legtöbben tévednek, ha azt hiszik, hogy Kalergi gróffal 1972-ben kimúlt a Páneurópa Mozgalom elve. Nem. Él és virul! Kalergi halála után Habsburg főherceg vette kézbe a mozgalmat és számos arisztokratával: Count Hans Huyn, Carlo della Torre e Tasso herceg, Albert von Thurn und Taxis hercegek, Nikolaus von Liechtenstein, Jakob Coudenhove-Kalergi and Valery Giscard d’Estaing, folytatta a XX. század elején megkezdett munkát. Nevezett egyének ma is élnek, akik azonosulnak a Vatikán legreakciósabb elemeivel. Elképzelésük nem kevesebb, mint az, hogy az Európai Uniót felhasználják a Szent Római Birodalom visszaállítására. Otto von Habsburg a Le Cercle alapítója, a Páneurópa Unió feje és a Vatikán-Páneurópa földalatti tikos mozgalom egyik legbefolyásosabb alakja. Opus Dei és a Máltai Lovagrend mindkettő szabadkőműves szervezet.–tj

▐ A témához kapcsolódó cikkeim:
http://www.hazankert.com/200627.html
http://www.hazankert.com/mai01.html
http://www.hazankert.com/03nov4.html

▐ Angol nyelven máshol:

Project for the Exposure of Hidden Institutions
http://home.planet.nl/~reijd050/index.html
http://home.planet.nl/~reijd050/AppendixB.htm

Opus Dei
… Is a subordinate organization to the Pope, who is in control of the Knights of Malta, and therefore there are Knights of Malta in Opus Dei. The Jesuits control Opus Dei through the hierarchy of the Pope and through the Knights of Malta. Opus Dei is composed of prominent Roman Catholic businessmen and politicians who have given themselves over to “God’s work”—that’s what Opus Dei means—for making the Pope the Universal Monarch of the world, ruling the world from Solomon’s rebuilt temple in Jerusalem.

An example of this is the former head of the FBI, Louis Freeh, was a member of Opus Dei… is determined to create a World Government under the Pope. Opus Dei was created in the 20th Century, whereas the Knights of Malta were created in the 11th Century, and the Jesuits were created in the 16th Century, in 1540, with [the born Jewish] Ignatius Loyola. So, the super-secret society of the Jesuit Order, in control of the Knights of Malta, were in existence nearly 500 years before Opus Dei. Opus Dei, like the Knights of Columbus, is a subordinate organization to the Jesuit Order.

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secretsocietyindex.htm

Reklámok
Explore posts in the same categories: Magyar szemmel, Politika, Társadalom, Történelem, vallás

%d blogger ezt kedveli: