Mocsárban az Országgyűlés

▐ Fiatalokat megrontók takarodjatok az ország vezetéséből!
Érdekelne, kik és hányan szavaztátok meg a Parlamentben azt, hogy a 14 – 18 év közötti ifjúságot immár hivatalosan is lehessen fotózni. Érdekel, kik vagytok a jobb- és baloldalon; kik vagytok azok, akik ellene vagy mellette szavaztatok? Mindannyian bűnösökké váltatok. Azok is, akik ellene szavaztak, mert nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy ez a törvény, ez a jogszabály megbukjon. Elfogadta az országgyűlés és ez a lényeg! Elfogadott egy olyan szemérmetlen, ifjúságot megrontó javaslatot, amelynek saját gyermekeitek is áldozatul eshetnek. Áldozatul is fognak esni, de még az unokáitok is, ha most az Alkotmánybíróság nem helyezi hatályon kívül.

Mindannyian megrontókká váltatok, és hiába van mentelmi jogotok, a saját
bőrötökön fogjátok megtapasztalni, hogy mit tettetek. Még akkor is, ha azt
tartjátok, hogy a politika nem veszi figyelembe a morális és erkölcsi
kérdéseket. Magyarországon van szokásjog is, amit szintén megsértettetek!

Elvetemült állatok kerültek az ország vezetésébe, akik már a – még meg sem született – majdani ifjúságot is gátlástalanul fotózni akarják, és élvezeti cikkre degradálják mindannyiukat. Ez nem más, mint a szemérem elleni bűntett, a
megrontási szándékkal fűszerezve.

A Parlament feloszlatását kérem! Új választások kiírását kérem! A most elfogadott törvény módosítását kérem az Alkotmánybíróságtól úgy, hogy vegyék ki azt a jogszabályt, szüntessék meg a lehetőséget arra vonatkozóan, hogy a 14-18 évesekről mezítelen fotókat készíthessenek!

Ne jelöltesse egyetlen képviselő sem magát az elkövetkezendő választásokon, akik *igennel* szavaztak! Éppen most bizonyították be a választóiknak, hogy alkalmatalnok a nép képviseletére, a nép érdekeinek tiszteletben tartására.

Közölje a sajtó, legyen elérhető az Interneten, hogy melyik jelenlegi képviselő szavazta meg *igennel* ez ta szemérmetlen, szokásjogot sértő, az embert már 14 éves korában megalázható jogszabályt! A jelenlegi és a jövő nemzedék elleni bűntett, amit elkövettetek!
TAKARODJATOK AZ ORSZÁG VEZETÉSÉBŐL!Szőnyi Bartalos Mária

Komárom-Szőny, 2007. február 20.
[groups.yahoo.com/group/trianon]

Explore posts in the same categories: Politika, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: