A magyarság végveszélyben!

E L Ő T E R J E S Z T É S
a Kormány részére
a Magyar Köztársaság migrációs stratégiájáról

2007. január

/Nyomtatható változat, .DOC formában/

E sorok írója 23 esztendőt áldozott az életéből arra, hogy a magyarságot figyelmeztesse a közelgő veszélyre. Vannak, akik még most sem hisznek, de sokan másoknak sem, akik hasonló nemzetvédő munkát végeznek. — Az alábbi mondatokat a 32 oldal terjedelmű tervezet szöveg-környezetéből másoltam ki. Ajánlom, akinek ideje és türelme van ennek a nemzetírtásra legaljasabb és legfondorlatosabb módon előkészített forgatókönyv elolvasásához, az tegye meg. –TJclearvision.GIF

▐ A HAZAÁRULÁS MAGASIKOLÁJA!
«Magyarország a migrációs folyamatokban kibocsátó, tranzit és célország is egyben. … A munkaerő-hiányt szelektív, a migrációs érdekeket szolgáló foglalkoztatáspolitikai intézkedésekkel – hiányszakmák feltöltése migráns munkavállalókkal – lehet csökkenteni.

Kimutatható, hogy a hazai munkaerő-kínálat sem mennyiségében, sem minőségében nem tudja majd kielégíteni a hazai munkaerő-keresletet, [micsoda aljas hazaárulás! –tj] ezért a harmadik országok állampolgáraival szembeni korábbi szelektív, korlátozó intézkedések fokozatos lebontása, nyitottabb, liberalizáltabb munkaerő-piaci politika kialakítása válik szükségessé a versenyképesség megőrzése, a fenntartható fejlődés biztosítása érdekében, különösen a képzett szakmunkásokra, szolgáltatásban dolgozókra vonatkozó befektetői, foglalkoztatási igények rugalmas kielégítésére figyelemmel. Ezzel összefüggésben hatékony intézményrendszert kell kialakítani a hazánkban huzamos ideig tartózkodni, illetve letelepedni szándékozók társadalmi integrációja céljából. Az Európai Unió tagjaként, valamint 2007-től a schengeni térség külső határállamaként következetes, az uniós jogszabályokkal összehangolt migrációs politikát kell folytatnunk.» ...Tovább»»

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: