Takarodó?

Békés ünneplésre szólítanak fel a Kossuth tériek

2007. 03. 03 MNO — A MAREVOSZ a nemzeti ünnepre megpróbálja egységbe kovácsolni a korábban “Kossuth térieknek” nevezett tüntetőket is. Március 15-e békés megünneplésére szólítja fel tagjait a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) szombat délutáni konferenciáján. A szervezők megkérik majd a résztvevőket, hogy ha zavargások lennének, akkor mindenki menjen haza – mondta Rónai János, a MAREVOSZ konferencia főszervezője. A főszervező bejelentette továbbá, hogy a Magyarok Világszövetsége kérésére aláírás-gyűjtéshez szerveznek csoportokat, hogy népszavazást írhassanak ki az alábbi kérdésekben: «A Szabadság téri szovjet emlékmű lebontása és a Magyar Ereklyés Országzászló visszaállítása a térre» – mondta Rónai János. A főszervező azt is elmondta, hogy a MAREVOSZ részéről nem szerveznekkoldusok1.jpg tüntetéseket és más rendezvényt március 15-ig, kizárólag az aláírásgyűjtéssel foglalkoznak majd.

———-

▐ Magyarország beteg, halálosan beteg. Tartok tőle hogy gyógyíthatatlanul beteg. Ellopták, kiárúsították már mindenét, ellehetetlenítették egészségügyi intézményeit, oktatási és közlekedési rendszerét, fillérekért elkótyavetéltek minden nemzeti vagyont, beleértve életmető gázmezőnket melyért egész Európa irigyelhetne minket, ha magyar kézben maradt volna. Folytathatnám a tervszerű országrombolás példáit oldalakon keresztül, de semmi értelme nem lenne, hiszen mindenkinek tudnia kelleNE, amikor már az ágyát és székét is kirántják alóla.

Miközben a mohácsinál nagyobb katasztrófába pusztul el véglegesen Magyarország, önjelölt “jobbos” vezetőink csendre, békére és semmittevésre intenek. Ál-ellenzékünk szerint meg még mindig “nem jött el az ideje hogy megmozduljunk”. — Az acronímákban bővelkedő “ellenzékieknek” mindössze újabb aláírásgyűjtés látszik fontosnak. Szatócsok nációjává lettünk, szürke, buta, nemzetellenes, kádárista hivatalnokok szolgáivá? Bürokraták paradicsoma lett Magyarország, ahol teljesen felesleges aláírások számlálásában merül ki az ellenállás?

Iskoláinkat bezárták, vidéki vonat és pósta szolgáltatásainkat beszüntették, egészségügyünket szétverték, nemzeti vagyonunkat az utolsó szögig elpocsékolták és fillérekért kiárúsították idegeneknek, az életszínvonalat afrikai törzsi nívóra taszították és az “ellenzékieknek” egyetlen dolga ereklyés országzászlókhoz földet kubikolni? Tényleg ez, meg a 62 éve álló szovjet emlékmű lebontása a legnagyobb problémánk? Tényleg nincs komolyabb tragédiánk amivel foglalkozni kutya kötelessége lenne mindnyájunknak?

A gyógyíthatatlan magyar betegség szimptómái a marevosz-ok, mvsz-ek és a többi acronímák mögé bújó, tunyán szenteskedő szószátyárok gittegyletei. Ha ezeket is eltűrjük a cionbolsi gyilkosok mellett, valóban megérdemeltük kimúlásunkat. Saját jószántunkból teljesítjük be cionista gyarmatosítóink terveit és leszünk 6 milliós rabszolga náció örökkön örökké.

1956-ban egyetlen “vezér”, egyetlen acroníma nélkül kivívtuk volna semlegességünket, ha az aljas, mindig kétszínű, nyugat nem árul el minket ismételten. 2007-ben aláírásokban merül ki tettlegességünk. A kórkép fatális.
M.É.

Reklámok
Explore posts in the same categories: nemzeti ünnep, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: