A Likud testvérpártja a Fidesz

attitudes.jpg▐ Ezt a gerinctelen, semmirekelő centrumos bandát, amely meri magát ellenzéki pártnak kiadni, legjobb lenne a Dunáig üldözni. A Likud testvérpártja — a Fidesz — megint kimutatta foga fehérjét. Egyetlen nemzeti csoporttal még csak tárgyalni sem voltak hajlandóak a március 15-i rendezvényeket illetőleg. Bezzeg a Kunczeval, meg az áruló Dávid-csillagossal kerekasztaloznak szüntelen. Mindentől szigorúan elzárkóznak, ami NEMZETI és mindennek beadják a derekukat, ami CIONISTA. Ha ez a “jobboldal”, Isten mentse meg tőlük a magyart.

Merészelnek “inkriminált” zászlóról beszélni és azt kitiltani halálosan unalmas és semmire nem való rendezvényeikről. A magyar jobboldalt magas emeletről hányják le, az “egy tábor egy zászló” arrogánsan ostoba szlogen nevében. Egyetlen épkézláb tanácsot avagy ötletet még nem voltak hajlandók meghallgatni 17 év alatt. Még akkor sem, amikor már nyilvánvaló volt, hogy másodszor is – és véglegesen – megbuknak az egytáboros, elzárkózódásos ötleteikkel.

Amikor magyar létkérdésekről van szó, mint pl. a makói gázmező, annak külföldi zsidók kezébe való átjátszásáról még mukkanni sem merészkednek. Sok képmutató és émelygősen szenteskedő dumájuk mellett viszont minden cionbolsi törvényt szép engedelmesen megszavaztak. — Hogy tutyimutyiság, hozzá nem értés, ostobaság, lustaság vagy közönséges nemzetárulás, amit Fideszeseink végeznek, mindenki döntse el magának.

Hogy odaadásuk mindenhez, ami cionista odáig terjedjen, hogy az Árpádsávos zászlót IS szép engedelmesen kitiltják rendezvényeikről, csak az utolsó szalmaszál a magyar teve hátán. Szívből remélem hogy az orbános becsali-becsapósdi, szemkitörlős rendezvényeken tisztességes magyar ember nem jelenik meg. Pillanatnyilag ez a leghatásosabb módja megmutatni, hogy mit gondolunk a fideszes “stratégiáról”.
M.É.

▐ Válasz Lipták Bélának a Fidesztől:

«Köszönjük, hogy véleményét megosztotta velünk. Valóban szólnak jelentős, elsősorban emocionális és pszichés érvek, az Árpád-sáv használata ellen . Ám legalább ennyi közjogi, politikai és történelmi érv van a másik oldalon. Mindazonáltal tényleg adódnak olyan helyzetek, amikor az Ön által mondottak inkább elfogadhatók. Legutóbb a Terror Háza előtti rendezvényünkről küldték el a rendezők az inkriminált zászlókat lobogtatókat….» Üdvözlettel: «fidesz.hu»

150px-arpad-savos_zaszlo_8_savval.png[Legközelebb március idusán teszik majd ugyanezt a ficerés rendezők. –M.É.]

▐ Előzmény:

▬ Lipták Béla budapesti találkozása „nyilasokkal”

Tisztelt Orbán Úr! — Úgy értesültem, hogy Gyurcsánliptak-bela.jpgy miniszterelök úr szerint hazafinak lenni nem modern dolog. Talán ezért történhetett, hogy kokárda helyett simaszkot hordtak az ö modern rendörei és ezért választották el vasráccsal az ország népét az ország házától. Viszont arról is értesültem, hogy a nemzeti érzésü magyarság egy része még nem látta be, hogy az “árpádsávos” zászlók nem valóak a március 15.-i ünnepélyekre. Ezért megkérem, igyekezzen felvilágositani a magyar társadalmat, hogy ennek a zászlónak használata félreérthetö és ezért káros. Tudom, ezzel talán elveszit pár szavazatot, de azt is tudom, hogy az ilyen közérdekü tettek különböztetik meg az államférfit a politikustól.

A jelen helyzet szempontjából nem fontos az sem, hogy Árpád vezér törzsének volt-e zászlaja és az sem, hogy a nyilasok zászlaján kivül fellelhetőek-e ezek a fehér-piros sávok másutt is. Csak az számit, hogy Szálasiék is ezeket a sávokat használták zászlajukban. Bármi is történt évszázadokkal korábban, ma ez a fontos. Ez a fontos, mert zsidó származású honfitársaink erre a zászlóra emlékeznek és ez a fontos azért is mert a nyugati világ, – még ha tévesen is -, de úgy hiheti, hogy fiataljaink a fajgyűlölők zászlaját lengetik!

Tisztelettel kérem, világosítsa fel erről a magyar társadalmat és kérje meg az ünneplőket, hogy március 15-ére, a hazaszeretet ünnepére csak a nemzeti színű lobogóikat hozzák el. Én persze annak örülnék a legjobban, ha a pártok nem külön ünnepelnének, hanem – mondjuk az öt nagy egyházunk közös rendezésésében – a pártállásoktól és politikai oldalaktól függetlenül, egységben emlékezne a nemzet. De, ha erre még nem is érrett meg a társadalom, akkor legalább azt szeretném, ha azok a zászlók lobognának, melyekre 1848 tavaszán felesküdtek honvédeink. [Lobby Digest, Vol 5, Issue 12]zsido_ut-2.jpg

magyar-kislany.jpgkokarda.jpg[…és persze a Fidesz is meg Lipták is az idén biztosítani fogják a társadalmat arról, hogy úgy mint tavaly, most egyetlen cionista-úriember sem fog arcul ütni tizenéves kislányokat és róluk durván letépni a kokárdát! Már helyben vannak az izraeli katonák, akik hasonló szélsőséges megnyilvánulásoktól megvédenek bennünket. Kép: a tavalyi kokárda-tépő dávid-csillagos-cionista.–tj]

Reklámok
Explore posts in the same categories: szabadságharc

%d blogger ezt kedveli: