Az RTL Klub TV költözzön Jeruzsálembe!

Botrányos Húsvét vasárnap az RTL Klubon – gyalázatos műsorszerkesztés! holocaust4.gif
Tisztelt Panaszbizottság! — A szélsőségesen magyarellenes, külföldi kézben levő, cionista (múltszázad eleji keresztényellenes mozgalom) RTL Klub 2007 Húsvét vasárnapján, április 8-án 23:55-kor Auschwitz – A nácik végső megoldása c. filmet vetítette le. Magyarországon a 2001-es népszámlálás szerint a magukat kereszténynek vallók aránya közel 80%. Tekintettel, hogy az RTL Klub országosan fogható média, az adónak különös figyelemmel kellene lennie milyen filmet szerkesztenek be Húsvét vasárnapján. Nem lehet a véletlen műve, hogy a (vitatott) Zsidó Holkauszttal kapcsolatosan sugároznak filmet egy keresztény ünnepen. A film tematikája egyértelműen sérti a keresztényeket, az RTL nyílvánvalóan provokációs célból vetítette le a filmet Húsvét vasárnapján. A provokatív műsorszerkesztés a vallásos emberek durva megsértése, az ünnephez nem méltó témájú film a Médiatörvény értelmében (a műsorok nem sérthetnek nemzeti, etnika, vallási témában senkit) egyértelműen megsérti a vallásos érzelmű magyar keresztényeket. Kérem panaszom mielőbbi kivizsgálását, és a testületet felszólítom, hogy tiltsa el az RTL Klubot a további jogsértésektől! Üdvözlettel: Skodacsek András

Panaszom a ’96-os Médiatörvénynek megfelelően az RTL Klubnak mellékelve

MEGJEGYZÉS — Meglepetés? Provokáció? Ugyan, mi is várható akotabla1.jpg Magyarországra telepedett országhódítók ügynökeitől? A gyalázatot húsvéti műsorba besuszterolt Auschwitz-story azt bizonyítja, hogy új vallás van kilátásban: a *holokauszt-vallás*, amit szinte havonta próbálnak a lakosság torkán lenyomni! Nem volt még elég? Hitsorsosuk Fejér Lajos már régen megírta róluk:

«A zsidóság sajátságai és tulajdonságai öröklöttek. Diszpozíciók, sokezer éves gyakorlati fejlődés eredménye. Négyezer éves beidegzettség nem maradhat nyomtalanul a faj idegrendszerében.»

És úgy látszik, a gyűlölködő Talmud-sugallta *sajátságuktól* még ennyi idő után sem képesek szabadulni. Most már csak azt kell kikutatni, hogy kikkotabla2.jpg vezetik az RTL Klub rádiót? Fényképeket és életrajzokat kérünk. Sürgősen! felkérhetnénk őket, hogy azonnal tegyék át a székhelyüket Jeruzsálembe!

/Képek: a középsőn II. János Pál pápa az Auschwitz-áldozatokért imádkozik. A harmadikon már lekaparták a neveket és négymillióból «csak 1.3 millió maradt». Honnan kölcsönözték a neveket?Az RTL Klub TV-ben hány millióról beszéltek?/

Tóth Judit, Hazánkért

Reklámok
Explore posts in the same categories: magyar-gyűlölet, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: