Közvetett magyargyűlölet

♦ Ajánlom az alábbi szomorú híreket azoknak, akik a szerkesztőnek E-mailen üzenték meg a véleményüket a Hazánkért tartalmáról: ~ «Önök hihetetlenül tele vannak gyűlölettel, hogyan tudnak saját magukkal élni… Ne mutogassák a sötét lelküket sehol…»

♦ Ezek, a magyarsághoz nem tartozó világpolgárok, akik zavartalanul tudnak élni a saját lelkükkel, látván a nemzet tervszerű pusztítását. Szép álmokat! ~ TJ

A népirtás zavartalanul folytatódik, egyre többen szembesülnek az egészségügyi átalakítások szó szerint életveszélyes átalakításával. Három nagynevű sebész nem tűri szó nélkül a kialakult helyzetet és elhagyta a szakmai kollégiumot, amiért a testület némán hozzájárult a reformhoz.

„A közvélemény és az orvostársadalom előtt tettestársak vagyunk, hisz nem hallattuk a szavunkat. Ettől kezdve nincs mire hivatkozni, nem érdemlünk megbocsátást. Természetesen mindenkinek van vesztenivalója, de főleg saját lelkiismeretünknek tartozunk számadással!” Tovább»»

▐ Az egészségügyi reform folyamatosan szedi áldozatait! – A genocídiumként [népirtásként] alkalmazott egészségügyi reform áldozatairól általában nem számol be a hazugok szócsöveként működő közszolgálati média, így a „békés többség” előtt rejtve marad a reformok számos könyörtelen hozadéka. Az alábbi történet is ékesen bizonyítja a „modernizálódó” egészségügy kíméletlen ítélet-végrehajtó szerepét. Tovább »»

▐ Vigyázz, ‘hogyan’ integetsz! – Hat képviselő az MSZP-ből a Büntetőtörvénykönyvről szóló 1978 . évi IV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot terjesztett be. Vigyázzon amikor búcsúzik, könnyen börtönbe kerülhet ha meggondolatlanul integet. Tovább »»

Reklámok
Explore posts in the same categories: magyar-gyűlölet, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: